Schwarzkopf Marken

Márkáink

Hajformázás

got2b

got2b


A különleges hajformák globális trendformálója. Saját személyiséged, egyéniséged, viselkedésed van. Éld meg. Légy önmagad. Mutasd meg ki vagy valójában.

Hajápolás

Gliss Kur

Gliss Kur


Utálod a hajad körüli drámát? Próbáld ki a Gliss Kur Hajregeneráló termékeit a gyönyörű, helyreállított és egészséges kinézetű hajért.

Schauma

Schauma


Schauma a megbízható családi márka minden hajtípusra, minden korosztálynak és nemnek egyaránt kínál hajápoló megoldásokat.

beology

Beology


A Schwarzkopf első személyre szabható prémium hajápoló márkája a rendkívüli élményért és hatékony végeredményért. A természet ereje által inspirálva, mélytengeri kivonattal és antioxidáns algával dúsítva.

Hajfestés

LIVE

Live


Live hajszinezők – A márka amivel igazán meg tudod mutatni a személyiségedet, a rengeteg színárnyalat és az észbontó vibrálásoknak köszönhetően.

COLOR EXPERT

Color Expert


A Color Expert professzionális Omegaplex hajtöredezés elleni technológiájának köszönhetően nem kell kompromisszumot kötnie!

Palette Intensive Color Creme

Palette


A hajfestés területén elért több, mint 45 éves tapasztalatával szerte a világban 45 országban jelen levő Palette a hajfestés világának a hozzáértő szakértője, akiben nők milliói bíznak meg.

Pure Color

Pure Color


Készülj fel az 1. tartós Hidratáló Gél Hajfestékünkre – ÚJ Schwarzkopf #PureColor – az élénk & intenzív színekért.

Natural & Easy


Természetes kinézetet szeretne vibráló színekkel? Akkor a Natural & Easy hajfestékek tökéletesek Önnek.

Perfect Mousse

Perfect Mousse


Szeretnéd tudni a tökéletes hajszín titkát? Tudd meg a Perfect Mousse hajfesték segítségével! A könnyű használatnak köszönhetően, az otthoni hajfestés nagyon egyszerűvé válik.