Hajfestés | Milyen hajszín

Új hajszín: Hogyan találja meg mindig a megfelelő tónust

Vágyakozik valamilyen más hajszín után? Nem kell radikális változás ahhoz, hogy a tökéletes hajszínt érje el. Az a trükk, hogy a megfelelő színárnyalatot találja meg. A hajában lévő vörös és arany árnyalatok határozzák meg, hogyan fog állni Önnek az új hajszín.

Haare färben
© Tanja Bagusat - Fotolia.com

Új hajszín, új élet? Végtelen lehetőségei vannak!

Egy új hajszín fiatalíthatja, szexibbé, vagy kifinomultabbá teheti, illetve egy vadi új külsőt kölcsönözhet Önnek. Sajnos az új hajszín mellékfogásnak is bizonyulhat. Nem véletlen hogy sok nő egy adott színhez és árnyalathoz ragaszkodik. Kár, hogy nem használják ki a nagy szin választékot. Nem kell gyökeres változás ahhoz, hogy teljes új külsőnk legyen. Hollywood gyönyörű nő mutatják nekünk az utat. Láthatja, hogyan változtatják finoman hajszínüket az arany szőkéből vörösös szőkévé, illetve közép szőkév.

Hangulatos színek

Új hajszín:

Tippek a tökéletes hajszín választás érdekében
 • 1. Tipp:

  Mielőtt kiválasztaná az új hajszínét tanulmányozza az arcát smink nélkül, természetes fényben. Az arc, szem és szemöldöknek színe megmondják, hogy melyik árnyalatok állnak Önnek a legjobban.

 • 2. Tipp:

  Azt javasoljuk, hogy először lemosós színezéket használjon ha vörösre, vagy az előzőnél sötétebbre szeretné változtatni a hajszínét. Előfordulhat, hogy nem tetszik az eredmény. Ebben az esetben azonnal használjon hajpakolást és többször mossa meg a haját. Ezek megkötik a pigmenteket és jelentősen lágyítják a hajat.

 • 3. Tipp:

  Az új megjelenése garantáltan gyönyörű lesz, ha közel áll az Ön természetes haj és szemöldök színéhez. A haj, arc és szemszíne egy harmonikus képbe fog elvegyülni.

 • 4. Tipp:

  Ha az Ön szem és arcszíne világos és az arcán előfordulnak szeplők, akkor ne fesse a haját közép barnánál sötétebbre. A sötét barna haj úgy fog kinézni, mint egy sisak a finom arcszínéhez képest. És a sisakok kegyvesztettek. A melír jól kihangsúlyozzák a haját. Válasszon világosabb vörös árnyalatokat, mint például a réz-vörös.

 • 5. Tipp:

  Az összes hamuszín tökéletesen illik az enyhén vöröses arcszínnel és a kékes, szürkés, zöldes szem színekkel. Még a sötét barna is csodálatos lehet, amíg abban nincsenek vöröses, vagy arany árnyalatok (amennyi a természetes hajszínekben található). A melírt is a szín spektrum hűvösebb színeiből ajánlatos festeni.

 • 6. Tipp:

  Kockázatos a haját világosítani, ha barna vagy sötét zöld szeme van és kreol bőre, mert mesterséges külsőt kölcsönözhet. Ehelyett hajszínét a meleg barna árnyalatokból válassza, amely a gesztenye barnától a mahagoni-ig terjed. A vékony szőke melír csinos lehet az ilyen sötétebb háttér színek ellen.

 • 7. Tipp:

  Hagyjon magának gondolkodási időt, mielőtt koromfeketére, platina szőkére, vagy vörösre festené a haját. Ezeknek a hajszíneknek a viselete rengeteg bátorságot feltételez. Végül is a hajszíne felkelti a figyelmet hétköznapokon, illetve munkába menet is.