Hajformázás | Schwarzkopf projektek

Looks 2016

Lágy Szellő
 

Ezt a formát a hippi stílus ihlette meg egy leheletnyi szexuális vonzerővel. Oldal választékkal, laza oldal fonattal vagy finom hullámokkal, amik kiemelik az arc formáját – ezzel friss és természetes kinézetet kölcsönözve viselőjének! „Minden nő jól néz ki egy kis hullámmal a hajában, valamint dúsabb hajkoronával. A Lágy Szellő frizura fiatalít és eszembe juttatja a tipikus „szomszédlány” karaktert”, mondja Armin Morbach.

Giga hullámok
 

A biztos megjelenés titka: „Mikor egy nő óriási hullámos fürtökkel lép be egy étterembe minden tekintet rá szegeződik – mert vonzó”, mondja Armin Morbach.  A Giga Hullámok dússágot és tartósságot kölcsönöznek a hajnak, anélkül hogy merevnek tűnne. A légies formának köszönhetően ez a frizura nem csak nappal, de este is csodásan mutat. A határozott városi nőt szimbolizálja, aki sokféleképpen szereti kiemelni nőiességét.  Lehet az romantikus és tündéri, vörös hajjal, de lehet egzotikus is, csábító, sötét frizurával – mindenhogy elegáns. 

A Váll Érintése - BOB

Amióta Karlie Kloss védjegyévé vált, a hosszú bob frizura népszerűbb, mint valaha. Ennek a Schwarzkopf értelmezése teljes szabadságot tesz lehetővé: lehet egyenes érzéki dússággal megspékelve, lágyan hullámos az arcvonalakat kiemelve vagy vad tengerparti hullámokkal is hordható. „ A Bob hajviselet a késő 60-as és korai 70-es évekre emlékeztet, a rock&roll-tól a hippi korszakig. Amikor is a van külső különösen jelentősnek számított. De el tudom képzelni egy klasszikusan elegáns ruhadarabbal is, ez hozná meg neki a szükséges áttörést„ magyarázza Armin Morbach.

Csinos Pofi
 

Az állig érő bob frizura számtalan mozgásteret enged viselőjének: göndör és vad vagy elegáns hullámokkal, mindenhogyan jól hordható. „Ezt a stílust teljes magabiztossággal hordhatja mindenki. A legjobban egy némileg férfias megjelenésű nőn tudnám elképzelni. Egy kreatív egyénnek, akinek izgalmas élete van. Aki nem akar órákat eltölteni a fürdőszobában. Ez a haj inkább a nőről magáról szól, mintsem a kinézetről, „ nyilatkozik Armin Morbach.

Fedezze fel: Schwarzkopf projektek