Schwarzkopf Professional
Hajszínezés

Szőke haj: Arany és Homokszín

A szőke haj az életét is színessé teszi. Bárhová megy, a szőke haj sztárrá varázsolja. A szőke hajszín árnyalata akár karamell, hamvas, mindenképpen figyelembe kell venni a hajszín trendeket és a festett hajra vonatkozó ápolást. Hajszíntanácsainkkal segíteni szeretnénk abban, hogyan változtassa haját szőkére, hogy az igazán megnyerő képet biztosítson.

 • A szőke haj a divatos

  Menő - Menőbb - Szőke

  Ha már neki kezdtek, a designerek és mester fodrászok idén addig szőkítik a hajat, amíg bírják. A bátor nők bizony rengeteget kísérletezhetnek különböző új külsővel.

  A szőke haj a divatos
 • Rachel McAdams

  A hamvas szőke gyönyörű

  A hamvas szőke haj komoly és konzervatív, de azért megvan a saját varázsa. Manapság sok sztár és modell választja ezt a jellegzetes hajszínt. A divatos hamvas szőke Önnek is jól áll? Segítünk eldönteni.

  A hamvas Szőke gyönyörű
 • Megfelelően ápolt szőke haj

  Szőke haj – Legyen megfelelően ápolt

  A természetesen szőke haj vékonyabb, mint a sötétebben pigmentált haj, és különös törődést igényel. Ez a szőkített hajra is igaz. Mindkét hajtípus nagyon igényes. Az alábbiakban öt alapigazságot talál szőke hajára vonatkozóan. Tudjuk, hogy a szőke az Ön kedvenc színe, segítünk ragyogóvá tenni.

  Szőke haj: Ragyogjon ...
 • Fesse haját szőkére

  Szőke színkezelések – A Tények

  A gyönyörűen festett szőke haj esetében elengedhetetlen a megfelelő tanácsadás. Ha otthon szeretné szőkére festeni a haját biztos ösztönre és biztos fogásokra van szüksége. Néhány jó tanács hozzájárulhat sikeréhez.

  Fesse haját szőkére
 • Hajtövek festése

  Tőfestés – Megmutatjuk hogyan

  Mindenki szereti a szőke hajat, de közülünk kevesen természetesen szőkék. Mit is csináljunk az újonnan kinőtt sötétebb hajjal, amiket ‘töveknek’ is hívunk? Hagyjuk ezt a fejbőrhöz közeli hajat sötétebbnek ahogy van, vagy fessük be?

  Tőfestés: Meg tudja csinálni!