Schwarzkopf Professional
Hajszínezés

Vörös haj: Tikfa és Mahagóni

A vörös hajat nem lehet elrejteni – és miért is tennénk? Fedezze fel az új vörös árnyalatokat. Megmutatjuk, hogyan ápolja festett haját, hogy haja meg tudja tartani a színt és ragyogó legyen. A színtanácsadás során megtudhatja, hogyan változtassa hajszínét vörösre.

 • A vörös haj őrült divatos

  Vörös riasztás!

  "Többé nem hagynak figyelmen kívül!" Ha ez a személyes harci kiáltása, akkor feltehetően egy ideje már tetszik Önnek a vörös haj. A vörös haj szembeötlő, és a vörös hajúak szédítően érzékiek. Ezen kívül idén a vörös hajjal divatosságunkról teszünk tanúbizonyságot.

  A vörös haj őrült divatos
 • Fesse haját Vörösre

  Hajfestés Vörösre jó eredménnyel

  Akár nagyon világos, határozott, vagy sötét mahagóni színű a vörös haja, mindenképpen figyelemfelkeltő lesz. Ha egyszer elhatározta, hogy vörösre festi a haját, több eljárás és rengeteg árnyalat közül választhat.

  Csatlakozzon a trendhez, legyen vörös!
 • A vörös haj megfelelő kezelése

  Pakolással kezelje vörös haját

  A vörös haj érzéki és extravagáns. Ez főleg akkor igaz, amikor azt rendesen ápolják és így fényes marad. Megmutatjuk hogyan védje meg az érzékeny pigmenteket és hogyan használja a speciális készítményeket, hogy rendszeresen frissítse vörös hajszínét. Vörös haja lélegzetelállítóan gyönyörű lesz.

  A vörös haj megfelelő kezelése