Schwarzkopf Professional
Hajszínezés

A vörös haj őrült divatos

Semmilyen más hajszín nem vonzza úgy a figyelmet, mint a répa, gesztenye és cseresznyefa neveken is ismert hajszínek. Mivel a vörös kivételes emberi hajszín, ez nem is meglepő. Manapság a designerek ezt a szint is használják a divat és hajstílusaik között.

 • Vörös hajjal, kinek van szüksége vörös szőnyegre?
  Vörös hajjal, kinek van szüksége vörös szőnyegre?
  © Ellen von Unwerth

  Christina Hendricks képviseli az új vöröshaj irányzatot. A ‘Mad Men - Reklámőrültek’ című sorozatban a göndör vörös hajával teljesen megbabonázza a férfiakat. Barbara Meier megmutatja, hogyan néz ki a vagány vörös haj, amikor azt finom sminkkel ötvözzük. A német designer Wolfgang Joops a Wunderkind márkanév részeként mutatja be stílusát a párizsi divathét során.

  Ahogy olyan sokszor a vörös haj iránti tűz a new-yorki divathét során lángolt fel. Zac Posen, Anna Sui és Rodarte bemutatóikra gyorsan lefoglalták a vörös hajú modelleket. Már tavaly is szerződtették az olyan top modelleket, mint Alana Zimmer. Az ő megjelenésük kifinomult hajstílusokat ötvöz mesterséges vörös árnyalatokkal, amit füstös tekintetekkel vegyítenek, illetve kibomló hajstílusokat kever természetes vörös árnyaltokkal. A vörös modellek mindig mértékletesen bánnak a sminkkel, legfeljebb egy kis szempillafestéket használnak, amely a hibátlan arcszínüket hangsúlyozza ki.

 • A Narancssárga, a Vörösek Könnyű Társa

  Christina Hendricks aus Mad Men

  © Getty Images  

  Christina Hendricks

  Christina Hendricks (a ‘Mad Men – Reklámőrültek’ sztárja) megmutatja a gyönyörű göndör vörös haját. 

  Germany’s Next Topmodel Barbara Meier

  © Getty Images  

  Barbara Meier

  Németország feltörekvő top modellje, Barbara Meier tökéletes természetesnek látszik a vörös hajával.

  Rachel Evan

  © WireImage  

  Rachel Evans

  Rachel Evans tudja hogyan kell a vörös hajat viselni: Cheri, Cheri Lady Újratöltve.

  Lily Cole

  © Getty Images  

  Lily Cole

  A modell Lily Cole haja mindig vörös volt: ez a természetes hajszíne.

  Rihanna

  © Getty Images  

  Rihanna

  Rihanna imád kísérletezni a hajával. A vörös nagyon jól áll neki.

  Desperate-Housewives-Star Marcia Cross

  © Getty Images  

  Marcia Cross

  A Született Feleségek sztárja Marcia Cros.

 • A Narancssárga, a Vörösek Könnyű Társa

  A narancssárga haj különösen elterjedt volt a 2011 tavaszi /nyári bemutatóin. Marc Jacobs, Rag & Bone, és Proenza Schuler csupán három név a divat diktátorai közül, akik meg akarták alapozni ezt az új szín irányzatot. Ezidáig a designerek szívesen használják ezt az új szint a ruházat, kiegészítők és rúzsok esetében. Azonban ha tetszik a vörös haj és az új irányzatok éllovasa szeretne lenni, figyeljen a világosabb vörös árnyalatú hajszínekre.

  Mielőtt eldöntené, hogy meglovagolja-e a vörös hullámot, azért néhány tényt gondoljon át. Sok ember számára a vörös haj különcködést, excentrikus viselkedés és szexepilt jelent. A vörös haj azt kiálltja: “Nézd, itt vagyok!”. A Vörös hajúak ezért nagyon figyeljenek oda a sminkjükre és a ruházatukra. Több idegen fogja meghívni Önöket egy pohár italra, és erre fel kell készülni. Ha szívesen éli a vörösök életstílusát, akkor Ön a ragyogó vörös haj tökéletes jelöltje.