Schwarzkopf Professional
Hajformázás

Fantasztikusan kinézni mindennap: Hajviseleti trendek

Ultra röviden szereti haját, vagy a ragyogó estélyi stílus bűvöli el? Itt megtalálhatja a leggyönyörűbb hajstílusokat. Megmutatjuk Önnek a legjobb frizurákat a rövidtől a hosszú hajig. Ezután mélyebbre nézünk, és lépésről lépésre elmagyarázzuk, hogyan lehet otthon elkészíteni a stílusokat.

 • Hosszú frizurák

  A hosszú haj egy álom

  A dús haj irigylésre méltó kincse a nőnek. Viselhet hosszú frizurát akkor is, ha átlagos, vagy kissé ritkásabb haja van, lényeg, hogy a kicsit magasabbaknak áll jól, és tudni kell, hogy fokozottabb gondozást igényel. Lentebb megmutatjuk, hogy a sztárok hogy viselik gyönyörű hosszú frizuráikat.

  Hosszú frizurák, melyeket utánozhat
 • Varázslatos Hajhosszabbítás

  Hosszú hajat akarok! Azonnal! – hajhosszabbítás

  A hajhosszabbítás mindig sok pénzt és időt igényel, s még egy erre szakosodott fodrászt is kell találnunk? Erre a kérdésre nem egyértelmű a válasz. A profik persze kifinomult technológiákat használnak, de egy kis ügyességgel, sokkal kevesebb idő és pénz ráfordításával hasonló eredményeket tudunk elérni otthon. A megoldás: csatolható hajbetétek.

  Hogyan használjuk a csatolható hajbetéteket?
 • Golden Globe Gála 2011

  Golden Globe Gála 2011

  Látta a 2011-es Golden Globe Gálán a gyönyörű frizurákat? Ön is azt gondolta, hogy ezek a frizuraköltemények Önnek is igazán jól állnának? Nem probléma! Lentebb bemutatunk négy egyszerű, mégis csodálatos frizurát, és lépésről lépésre elmagyarázzuk, hogyan tudja otthon is elkészíteni saját magának.

  Ön is Elkészítheti a Dívák Frizuráit
 • A Trendi Lófarok

  A Lófarok visszatért

  Isten hozta! A lófarok visszatért. Ez a frizura érdekesebb és sokoldalúbb, mint valaha. Tippekkel és ötletekkel árasztjuk el Önt, hogy új életet tudjon lehelni ebbe az új-régi frizurába, megfelelő formázással illetve kiegészítőkkel.

  A Trendi Lófarok
 • A Hajzselé

  A Hajzselé és Más Hajformázó Termékek

  Talán még emlékszik az 1980-as évekre, Don Johnson-ra és a Miami Vice-ra, s főleg a felhajtott zakóujjakra. Felejtse el ezeket a sztereotípiákat. A hajzselé már Karl Theodor zu Guttenberg előtt is használatos volt. A divattervezők ezt a divatbemutatókon be is bizonyítják.

  Információ a hajzselével kapcsolatban
Előző
 •  1 |
 •  2