Schwarzkopf Professional
 • A stílusos haj: jönnek a sztárok!

  Nyugodjon meg! Még a sztároknak is vannak néha olyan napjai, amikor a hajuk sem áll jól. De ahelyett, hogy a saját magabiztosságunkat polírozgatnánk, inkább élvezzük a sztárok ragyogó stílusát a hajviseletükben! Ez bizonyosan bekapcsolja az „én-is-ilyet-akarok” génjeinket. És végül nem tudunk majd ellenállni, és csak annyit susogunk a fodrászunknak: „Olyat, mint Gwynethé, légy szíves.”

  Tovább a hajviseletekhez és stílusokhoz
 • Tuti hajviseleti trendek

  Hosszú idő óta minden év meghozza sajátos, új divatját – és ezzel együtt az új hajviseleti trendeket is. Megmutatjuk önnek a szőkeség új értelmezését, és a rövid hajvágás olyan új formáit, amelyeket az ön számára találtak ki. Igen, lehet nagy haja és nem kell, hogy az „asszonyom” megszólítás is vele járjon, és a romantikusok örülhetnek, mert a romantikus külső halhatatlan.

  Tovább a hajviseleti trendekhez
 • Könnyen megy: férfiak hajviselete

  Természetes loknik, szigorúan zselézve, kócos frizura vagy rövidre vágott: nincs kőbe vésett szabály a férfiak számára ebben a szezonban. Megmutatjuk a trendi egyedeket a kifutók és a vörös szőnyeg világából – és ehhez adjuk további stílusötleteinket, tippjeinket az ápolt férfihajért.

  Tovább a férfi hajviseletekhez