Schwarzkopf Professional
Trendi Külső

Vörös szőnyeg figyelő: Golden Globe Awards 2011

Golden Globe 2011
Golden Globe Awards 2011: A sztárok legjobb frizurái
© FilmMagic / WireImage (2)

Kigördült a vörös szőnyeg és a hollywoodi sztárok előléptek, hogy részt vegyenek a nagy eseményen. Ebben az évben is, mint mindig, minket is nagyon érdekelt mindez. A sztárok a Golden Globe díjkiosztón 2011. január 16-án a hajviseletben is megmutatták, mi a legújabb divat, néhányan excentrikus, néhányan elegáns és ragyogó, néhányan trendi és néhányan érdekes frizurát választottak.

 • Immár 68. alkalommal vonultak végig Hollywood gyönyörű filmcsillagjai a vörös szőnyegen a Beverly Hilton Hotelben megrendezett gálára. Mindenkit lenyűgöztek csodás estélyi ruháikban és földet söprő dizájner kollekcióikban. Mint oly gyakran ezelőtt is, a frizurák is középpontban álltak, a hölgyek hajkreációi különös módon emelték a díjkiosztó évad nyitóeseményének fényét és viselőik eleganciáját. A mozivásznak szereplőinek krémjéhez tartozó résztvevők számos fajta frizurával rukkoltak elő, voltak rafinált kontyok, hatvanas évek stílusát imitáló hajköltemények, és nőiesen göndör fürtök is közöttük, de meglepő módon a tökéletesen megalkotott klasszikus hajviselet lett az idei fő trend.

  Most áttekintjük a tíz legjobb frizurát, és bonuszként öt tökéletes hajviseletű férfiban is gyönyörködhet.

 • Golden Globe Awards 2011: A sztárok legjobb frizurái

  Natalie Portman

  © AFP / Getty Images

  Natalie Portman

  A nem éppen egyszerű francia chignon kontyával a Golden Globe győztes Natalie Portman megint az elegáns Audrey Hepburnt juttatja eszünkbe.

  Kelly Osbourne

  © Getty Images

  Kelly Osbourne

  Kelly Osbourne azt mutatja be, hogyan tudunk rengeteg hajtű és jó sok hajlakk segítségével csodás gála kontyot készíteni, még ha hajunk vállig ér is csupán.

  Piper Perabo

  © Getty Images

  Piper Perabo

  Piper Perabo a TV-sorozatok sztárja. Itt egy deluxe lófarok frizurát visel, amely jól kiegészíti elegáns fekete öltözékét.

  Jayma Mays

  © Getty Images

  Jayma Mays

  Már láthattuk ezeket a tökéletes, lágyan omló göndör fürtöket Jayma Mays előtt is, mert a filmes legenda Lauren Bacall is ezzel a frizurával nyűgözte le a közönséget az 1950-es években.

  Sandra Bullock

  © WireImage

  Sandra Bullock

  Ez volt az est meglepetése. A sima, hatvanas éveket idéző frizura frufruval (balra) kiemeli  Sandra Bullock tökéletesre sminkelt macskaszemeit. Őszintén szólva nekünk a díjkiosztó utáni partin viselt frizurája (jobbra) kicsit azért jobban tetszett...

  Michelle Williams

  © Getty Images

  Michelle Williams

  Michelle Williams azt bizonyítja, milyen elegáns is lehet a tüsi rövid haj. De legyünk őszinték, nem működne ilyen jól a dolog a tökéletes és ragyogó szőkeség nélkül.

  Colin Firth

  © WireImage

  Colin Firth

  Colin Firth méltán büszke a Golden Globe díjra, amit “A király beszéde” című filmben nyújtott alakításáért kapott legjobb férfi főszereplő kategóriában. Haja laza és természetes egy kevés formázókrémnek és a hajszárításnak köszönhetően.

  Christian Bale

  © Getty Images

  Christian Bale

  Christian Bale a legjobb mellékszereplő díját söpörte be a Golden Globe-on, a “Harcos” című filmben nyújtott alakításáért. Mi pedig laza muskétás külsejéért adnánk neki díjat.

  Robert Pattinson

  © WireImage

  Robert Pattinson

  Robert Pattinson a szokásosnál jóval rövidebb hajjal érkezett a díjkiosztóra. Haja az új szerepéhez enyhe vöröses árnyalatot kapott.

  Matthew Morrison

  © Getty Images

  Matthew Morrison

  Matthew Morrison nem kísérletezik a hajával. Kevés formázó wax használatával természetes fürtjeinek elegáns tartást ad.