Schwarzkopf Professional
Trendi Külső

Trendi férfiak frizurái: nekik is jár a nagyszerű haj

Trendi férfi frizurák
Trendi férfiak stílusa: a srácok mindig naprakészek
© WWD (2) / Getty Images

A nők némi irigységgel konstatálhatják, hogy a férfiak haja gyorsabban nő és sűrűbb is – legalábbis ifjú éveikben. Mivel a fiatal férfiak többé nem is gondolnak arra, hogy elinduljanak otthonról valami vagány frizura nélkül, mi most bemutatjuk, melyek a kedvenc, trendi hajviseleteink a férfiak számára.

 • Zselével szereti a haját, mint Guttenberg, vagy hosszan és lazán, mint Johnny Depp, esetleg tüsi röviden, mint George Clooney? Szerintünk mindegyik menő. De csak addig, amíg a hajvágás rendezettnek tűnik, és jól illeszkedik az ön személyiségéhez is. Fodrásza segíthet megtalálni az önnek megfelelő stílust, nem csak egyszerűen levághatja a haját. S ha mégis még mindig a megfelelő hajviseletet kutatná, hadd javasoljunk mi is egy pár igazán klassz megoldást.

 • A férfi hajápolás egyszerűsítve!

  A férfiak természetüktől fogva praktikusak. Szeretik a sajátos illatú tusfürdőjüket bevetni minden tisztálkodási célra, beleértve a hajmosást is. A célnak végül is megfelel. Szerintünk azonban ez igencsak rossz ötlet. A férfiak haja igenis problémás, és gyöngéd, szerető ápolásra van szüksége. A tusfürdőkben gyakran van szappan vagy tisztítószer, amelyek nem csak a bőrt, de a hajat is szárítják. Ezért a férfiaknak a megfelelő samponért kell nyúlniuk saját hajtípusuk számára. A finomszálú hajra volumennövelő, az igénybevett hajra tápanyagokban gazdag sampon kell, hogy a kívánt hullámokat elérjük. A normál hajra való sampon napi használatra alkalmas, s a férfiak haját is ragyogóvá, könnyűvé teszi és gyengéd a fejbőrhöz is.

 • Trendi férfiak frizurái: nekik is jár a nagyszerű haj

  Jake Gyllenhaal

  © Getty Images

  Jake Gyllenhaal

  Bármit is csinál, szemeit nem szabad elrejtenie! Jake Gyllenhaal hajvágása fokozatos, és haja egy kis wax segítségével oldalra van fésülve. A füle körül hajvágó géppel rövidítették meg a hajat.

  Jim Carry

  © Getty Images

  Jim Carrey

  A komikus Jim Carrey nem éppen szokta komolyan venni a dolgokat. Különösen nem önmagával kapcsolatban. Ezért van mersze kipróbálni ezt a lépcsőzetes bubifrizurát oldalsó választékkal. Merész és trendi is.

  Johnny Depp

  © Getty Images

  Johnny Depp

  Johnny Depp annyira laza, hogy még bubifrizurája is lehet. Egyenetlen lépcsőzetességgel vágták és egy kevés formázó krémmel kezelték a haját.

  Justin Timberlake

  © Getty Images

  Justin Timberlake

  Justin Timberlake extrémen rövid haja és SZTK keretes szemüvege tökéletesen összeillik. Hajviselete a természetes hullámokkal bíró férfiak tökéletes választása.

  George Clooney

  © Getty Images

  George Clooney

  Ön aztán divatos, Mr Clooney! A nagyon rövid, meredeken fokozatosra vágott haj igazán jól áll az őszülő halántéknak.

  Hugh Grant

  © Getty Images

  Hugh Grant

  Hugh Grant kiskutya tekintettel hozza az “épp most keltem” külsőt. Igazán stílusosan viseli a lazán fölállított hajat. Ehhez a frizurához nem túl rövid haj szükséges, és zselé helyett inkább formázó krémet kell használni, nehogy aztán tarajos sülre hasonlítsunk divatos férfi helyett.
  David Beckham

  © Getty Images

  David Beckham

  A futball legenda David Beckham haja rövid, mégis többféleképpen hordható. Bármelyik oldalra fésülhető, vagy fölzselézhető, ahogyan a képen is látszik.

  Ermenegildo Zegna

  © WWD

  Férfi hajviseletek a kifutók világából: Ermenegildo Zegna

  Ermenegildo Zegna dendis hajvágása jól illik elegáns esti viseletéhez. A hajat hátrazselézték. Ehhez a frizurához legalább 8-10 centis haj szükséges.

  Trussardi

  © WWD

  Férfi hajviseletek a kifutók világából: Trussardi

  Trussardi modelljei lassan vonulnak végig a kifutón, extra hosszúra hagyott oldalsó választékkal, de egyébként elég rövid hajjal a fej többi részén.

  Pierre Cardin

  © WWD

  Férfi hajviseletek a kifutók világából: Pierre Cardin

  A ruhától függően a hajviselet vagy laza, vagy hűvös, vagy egy kicsit fenyegető hatású. Zselét használtak, hogy fényt és tartást kapjon a tüsire vágott haj.

  Gianfranco Ferré

  © Getty Images

  Férfi hajviseletek a kifutók világából: Gianfranco Ferré

  Íme a „felmosófej” modern értelmezése, extra hosszú frufruval. Sok formázókrém előzte meg a frizura szereplését a “Hamptonbeli sétán”, Gianfranco Ferrétől.

  Michael Kors

  © WWD

  Férfi hajviseletek a kifutók világából: Michael Kors

  Michael Kors személyes véleménye szerint a tüsi haj az igazi. De férfi modelljei mégis lágy, fokozatos hajvágással elkészített frizurákban vonulnak a kifutón, s hajuk nyakukat éri. A frufru belóg a homlokba, és nagyon menőn mutat.

  Banana Republic

  © WWD

  Férfi hajviseletek a kifutók világából: Banana Republic

  Semmi sincs formázva, semmi sincs fényezve: a Banana Republic bemutatókon hagyják, hadd nőjön a haj olyanra, amilyenre akar. A luxusmárka a laza tincseket preferálja elegáns, szinte purista divatvilágához.