Hajformázás | Kontyok

Yves Saint Laurent: Egy Kifordított Koronában Összefogott Haj

Ha szereti Yves Saint Laurent eleganciáját, próbálja ki ezt a frizurát. Bonyolultnak néz ki, de valójában elég egyszerű elkészíteni. A szorosan összefogott haj még rendezettebbnek néz ki, ha sok hajzselét dörzsöl bele, ahogy az a fenti képen is látható. De ez hajzselével és zselé nélkül is nagyon elegáns!

Szükséges Eszközök:

fésű, hajtűk, hajlakk és hajzselé

Így készítse el a frizurát:

  1. Segít, ha hajzselét dörzsöl a hajába, mert így jobban fog tartani a frizura és kezelni is könnyebb. Ez leginkább a puha, tartás nélküli hajra igaz. De meg lehet oldani hajzselé nélkül is. Először válassza szét a haját középen, és határozottan fésülje lefelé egyenesen mindkét részt. Lakkozza le.
  2. Az egyik oldalon kezdje el feltekerni a haját: húzza a haját egyenesen lefelé, és kezdje feltekerni a szemöldöke magasságában. A hajköteg maradjon szorosan a feje mellett. Ha készen van a hajtekerccsel a feje körül, húzza fel az új hajtincseket. Ha kell, hajtűvel rögzítse a hajtekercset.
  3. A hajtekercs végét hajtűvel rögzítse a fejéhez, mielőtt elkezdené feltekerni a haját a feje másik oldalán.
  4. Húzzon fel egy-két tincset a nyaki résznél. Sodorja meg a nyaki tincseket, utána dolgozza be őket a hajtekercsbe. Hajtűvel rögzítse a tincseket. Tipp: Ha nem használt hajzselét, akkor most használhat valamilyen speciális hajlakkot, hogy a frizurája igazán csillogó és tartós legyen.

Fedezze fel: Kontyok