Hajregenerálás
Hajformázás | Beszárított frizurák

Hogyan használjuk a hajlakkot?

A legtöbb ember tart otthon hajlakkot a fürdőszobaszekrényben. Csak a hajvégekre kell fújni, és máris kész az áhított frizura? Vagy a hajtövekre is juttatni kell belőle? Melyik hajlakk használandó a sok közül a különböző célokra?

Hajlakk

A hajlakk csodákra képes, ha megfelelő távolságból viszi fel.

Míg a piacon számos hajápoló spray található a különféle hajtípusokra (pl. göndör hajra vagy festett hajra), hajlakkok is léteznek különböző célokkal, például megvédenek a napsütés erős hatásaitól, de vannak illatanyag mentes hajlakkok is, szagokra és illatanyagokra érzékeny egyéneknek.

Céljának megfelelően válasszon hajlakkot. Használjon laza tartást biztosító lakkot, ha szeretné, hogy haja természetesen mozogjon. Az erős tartásra kifejlesztett hajlakk még viharban és szélben is – bármilyen időben – megtartja a frizuráját. Sok időt és erőt fordított a hajára, és ezért szeretné, ha tartana is egy ideig. Ebben az esetben az ultra erős tartást biztosító hajlakkot kell választania. Néhány hajlakk arra is alkalmas, hogy külön tincseket formázzunk vele, vagy nagyon rövid hajra alkalmazzuk.

Hogyan használjuk helyesen a hajlakkot