Aktualitások | #SCHWARZKOPFcreators

Légy autentikus, légy egyedi: Influencereink megmutatják hogyan működik ez

Inspiráló, motiváló: A Schwarzkopf influencerek megmutatják a legmenőbb frizurákat, és új stílusokat próbálnak ki – ezzel bizonyítva, hogy érdemes neked is a legtöbbet kihoznod magadból. Ezek a stílusok újfajta magabiztosságot képviselnek. Less be 6 #SCHWARZKOPFcreator életébe, az 50 közül.

A szépség nem attól függ, hogy szupervékony vagy-e vagy éppen csábosan telt, nem is attól, hogy göndör, egyenes vagy hullámos loknijaid vannak-e. Inkább az számít, hogy milyen karizmával rendelkezel, olyan értelemben, hogy „Hello, ez vagyok én valójában!”- ez az ami gyönyörűvé tesz téged. A divat és szépségvilág végre ebbe az irányba tendál. A „test pozitivitás” több, mint egy trend, ez egy mozgalom: Egy mozgalom, melyet határozottan formálni és fejleszteni szeretnénk. A Schwarzkopf 27 különböző ország 50 influencerével működik együtt. Mindegyikőjük egy egyéniség és egy példakép, akik arra bátorítanak, hogy merd megmutatni valódi önvalódat, és akik megmutatják milyen jó érzés is tud ez lenni. A #SCHWARZKOPFcreator-ök hajas tippeket adnak, új look-okat próbálnak ki és inspirációt nyújtanak, hogy te is rátalálj valódi énedre. Ismerd meg Anna Maria Damm-ot, Diana Korkunova-t, Gabi Fresh-t, Gamze Biran-t, Adam Gallagher-t és Niomi Smart-ot egy kicsit jobban…

Anna Maria Damm: Vlogger és modell:

null

Anna Maria Damm 5. helyen végzett a Germany’s Next Top Model nyolcadik évadában 2013-ban. Lenyűgöző! De 21 évesen ő sem gondolta volna, hogy ilyen nagy követőtábort szerezhet a show után: @annamariadamm –nak mostmár egymillió Instagram követője, YouTube vlogján pedig többezer látogatója van. Anna Maria mindig tökéletesen stílusos mégis valódi, mindig nyugodt, sokat mosolyog és sosem veszi magát túl komolyan. Haja változatos, akárcsak stílusos lookjai. Néha egyenesen és lazán viseli középhosszú haját, néha pedig hullámosan, kontyba kötve vagy halszálka fonatban. Tippje az egész nap tartó fonathoz: hajhab. Hogy mennyi öröm van Anna Maria mindennapjaiban, legjobban YouTube vlogjaiból derül ki. Videóiban megosztja kalandjait: Például, hogy miért festette be egyszer a haját szőkére vagy hogy hogyan formázza frizuráját minden nap. Gyakran csinál sminkes vagy hajas videókat is kamera előtt.

Anna mottója: Ne vedd magad túl komolyan.

Diana Korkunova: Vlogger és modell:

null

Mi az ami elsőre eszedbe jut amikor megnézed Diana Korkunova Instagram-ját? Az orosz modell gyönyörű arca, hosszú, ragyogó, barna lokniai. @diana_korkunova tippje a természetes, hullámos hajhoz: Mosd meg hajad este, hagyd, hogy a levegő szárítsa meg, következő nap pedig fixáld fényspray-vel – és kész is!

A 20 éves lányka már jól ismert a közösségi média világában Instagramjával és mindennapi életével 2010 óta. Instagramon örökíti meg utazásai legszebb képeit és mutatja be legmenőbb outfitjeit. Egy interjú során, Diana elmesélte, hogy kinézete mindig tükrözi hangulatát, ezért öltözködik máshogy minden egyes nap. A folyamatosan változó stílusa néha örömteli, néha laza és néha elegáns – de mindig stílusos.

Diana mottója: A személyiség fontosabb, mint a trend.

Gabi Fresh: Blogger, designer és vállalkozó:

null

Gabi Fresh (eredeti néven: Gabi Gregg) 2008-ban indította blogját, miután lediplomázott. Gabi egy olyan platformot szeretett volna létrehozni, ahol bátorítani tudja a különböző kultúrájú és méretű nőket, hogy vállaljanak kockázatot és próbáljanak ki különböző stílusokat. Hatalmas sikernek tudható be, hogy a blog egy nemzetközi test pozitivitást és önbizalmat támogató mozgalom katalizátora lett. A stílusos amerikai lánynak több, mint félmillió Instagram követője van, több globális márkával működik együtt és segített fürdőruhák és fehérneműk sikeres bevezetésében. @gabifresh mindig magabiztos, stílusával kihangsúlyozza, hogy a határ mindig a csillagos ég: Ha tetszik neki, hordani fogja. És, hogy mi koronázza meg Gabi stílusát? Imádnivaló természetes göndör fürtjei – mely általában lazán, vadan van megformázva. Természetes fekete haját szőkére festette – a Schwarzkopfnak köszönhetően – és imádja az eredményt. Tippje az extra ápolásért: Oszlass szét tenyeredben egy kevés hajolajat és simítsd végig loknijaidon hajszárítás után. Gabi most alapította meg saját divatmárkáját, ahol telt nőknek terveznek és árulnak ruhákat.

Gabi mottója: Légy bátor, határozott és boldog – minden lehetséges!

Gamze Biran: Blogger és stylist:

IL9B8570

Ha van szenvedélyed, akkor mindent meg kell tenned annak érdekében, hogy megvalósítsd álmaid. Gamze Biran 2008-ban indította el divatblogját, hogy meg tudja mutatni stílusát, trendi tippjeit és DIY projektjeit. A 29 éves lány az isztambuli műszaki egyetemen tanult, de blogja nagy sikerére alapozva később minden idejét és energiáját a blogolásába és stylist karrierjébe fektette. Instagramon, @gamzebiran bepillantást enged mindennapi életébe. Képei megmutatják, hogy mennyire esztétikus és stílusos nő. Gamze outfitjei a klasszikus és trendi stílusok keverékei, sokszor dobja fel barna haját kalapokkal, vagy hajpántokkal. A hajformázás elengedhetetlen kelléke számára: a hajlakk. Mindig helyén tartja frizuráját, és este, egy hosszú fotózás, meeting vagy esemény után is frissen fésülten néz ki, mintha csak reggel lenne.

Gamze mottója: Kövesd a szenvedélyed..

Adam Gallagher: Blogger és divatikon:

IL9B7861

Adam Gallagher az egyik legismertebb férfi divat blogger - blogja “I AM GALLA” a bloggerszféra szerves részét képezi. A 26 éves fiú egy igazi „modern úriember”. Eredeti kaliforniaiként stílusa mindig laza és időtlenül elegáns. Adam New York-ból, másik otthonából is inspirációt merít outfitjeihez. Blogkarrierjének kezdetén, 7 évvel ezelőtt, @iamgalla nem is álmodott arról, hogy több, mint 2 millió rajongója lesz Instagramon. Képei professzionálisak és filter és szerkesztőprogram használata letisztult formát ad képeinek. Gyakran készít utazós képeket, kedvenc célállomásai Anglia, Görögország, Japán és Indonézia, ahogy azt az egyik interjújában mesélte. Stílusa: Adam gyakran visel sportos alapdarabokat és letisztult kiegészítőket. Frizurája: A klasszikus Capri. És mi ennek az előnye: Nem kell sok idő és termék, hogy jól nézhessünk ki (egy fésű és egy wax elég) – tökéletes az olyan fiúknak, akik mindig úton vannak, mint Adam.

Adam mottója: Maradj kíváncsi – inspirációt bárhonnan lehet meríteni.

Niomi Smart: Vlogger és gasztroblogger

IL9B8137

Tudatossággal és kiegyensúlyozott életmóddal Niomi Smart egy lifestyle blogger aki egy egész globális közösséget inspirál, és kihangsúlyozza az élet és a jóllét fontosságát.

A 25 éves angliai lány kedves, barátságos és szuper hiteles minden közösségi média felületen. Változatos követőtáborral rendelkezik – és rengetegen imádják őt! YouTube-on Niominak 1,7 millió feliratkozója, míg Instagram-on @niomismart-nak 1,8 millió követője van. Posztjai főként a divattal és az egészséges ételekkel kapcsolatosak. Utóbbiról könyvet is írt: “Eat Smart: What to Eat in a Day – Every Day. – „Étkezz tudatosan: Mit együnk egy nap alatt – és Mindennap”. Könyvében bemutatja, hogyan lehet egyszerűen egészégesen élni, minden nap. Stílusa klasszikus és nőies, modern csavarral, mint például egy divatos nyomat vagy különleges anyag. Hosszú, sötétszőke haját kiengedve, oldalt elválasztva hordja, és természetes könnyed hullámokkal szokta megbolondítani.

Niomi mottója: Élj tudatosan.

Fedezze fel: