Schwarzkopf Marken

Márkáink

Hajformázás

got2b

got2b


A különleges hajformák globális trendformálója. Saját személyiséged, egyéniséged, viselkedésed van. Éld meg. Légy önmagad. Mutasd meg ki vagy valójában.

Taft

Taft


Bármi legyen hajformázási igényed, hosszantartó tartás, dús hatás, fényes frizura, ápolás vagy hővédelem, a Taft-nak minden speciális igényre van megoldása.

Hajápolás

beology

Beology


A Schwarzkopf első személyre szabható prémium hajápoló márkája a rendkívüli élményért és hatékony végeredményért. A természet ereje által inspirálva, mélytengeri kivonattal és antioxidáns algával dúsítva.

Gliss Kur

Gliss Kur


Utálod a hajad körüli drámát? Próbáld ki a Gliss Kur Hajregeneráló termékeit a gyönyörű, helyreállított és egészséges kinézetű hajért.

Schauma

Schauma


Schauma a megbízható családi márka minden hajtípusra, minden korosztálynak és nemnek egyaránt kínál hajápoló megoldásokat.

Hajfestés

LIVE

LIVE


Fedezd fel a LIVE kimosható, féltartós és tartós hajfestékeit! Ismerd meg a színesebb éned a LIVE számtalan lehetőségével.

brillance_com_home_ICC_square_940x730

Brillance


Fedezze fel a divatos színek örök gyémánt ragyogását. Inspirálódjon és mélyüljön el a Brillance világában egy igazán különleges, ragyogó megjelenésért.

Palette Intensive Color Creme

Palette


A hajfestés területén elért több, mint 45 éves tapasztalatával szerte a világban 45 országban jelen levő Palette a hajfestés világának a hozzáértő szakértője, akiben nők milliói bíznak meg.

Color Expert

Color Expert


A Color Expert professzionális Omegaplex hajtöredezés elleni technológiájának köszönhetően nem kell kompromisszumot kötnie!

Natural & Easy


Természetes kinézetet szeretne vibráló színekkel? Akkor a Natural & Easy hajfestékek tökéletesek Önnek.

Pure Color

Pure Color


Készülj fel az 1. tartós Hidratáló Gél Hajfestékünkre – ÚJ Schwarzkopf #PureColor – az élénk & intenzív színekért.

Perfect Mousse

Perfect Mousse


Szeretnéd tudni a tökéletes hajszín titkát? Tudd meg a Perfect Mousse hajfesték segítségével! A könnyű használatnak köszönhetően, az otthoni hajfestés nagyon egyszerűvé válik.