Beology

beology

A Schwarzkopf első személyre szabható prémium hajápoló márkája a rendkívüli élményért és hatékony végeredményért. A természet ereje által inspirálva, mélytengeri kivonattal és antioxidáns algával dúsítva.

A személyre szabható hajápoló rendszer táplálja a haj belső szerkezetét. A termékek egyedi formulái együttesen hatnak és lépésről-lépésre, egymás után alkalmazva, személyre szabható ápolást nyújtanak.

A haj igényeire szabva, 3 különböző termékcsalád elérhető:
REGENERÁLÓ, HIDRATÁLÓ, SELYMESSÉGET NYÚJTÓ

A többlépéses termékcsalád, az Előtisztítás, Tisztítás, Kondicionálás, Intenzív kiöblítendő hajpakolások és Nem kiöblítendő hajpakolások lépcsőin keresztül haladva lehetővé teszik, hogy 3 dimenzión keresztül érezze a tökéletes szépségű haj élményét:
Puhaság, Simaság és Ragyogás.

Hogyan működik a Beology?

A Beology 3 termékcsaládjának termékei könnyedén kombinálhatóak egymással, így választhatunk a regeneráló, hidratáló és selymességet nyújtó termékek közül is.

A Beology termékei úgy lettek kifejlesztve, hogy együtt használva őket, rendszerként, hatolnak mélyen a hajszálakba mélyreható táplálásért.

Minden variánsnak egyedi hatása van a hajkéreg belső rétegére és a haj felületére is. Egymással kombinálva, a haj a szépség új szintjére léphet: a termékek rendkívüli puhaságot, simaságot és ragyogást biztosítanak.

one dam image

Egyedi Formula


A beology érzéki formulái egyedi mélytengeri kivonatot tartalmaznak & együttesen hatnak a személyre szabott, lépésről, lépésre, egymás után alkalmazandó termékekkel. Tovább >

one dam image

Termékkereső


Találd meg a neked megfelelőt. A haj igényeire szabva, 3 különböző termékcsalád elérhető: REGENERÁLÓ, HIDRATÁLÓ, SELYMESSÉGET NYÚJTÓ. Tovább >