one dam image
Pure Color

Hidratáló Gél Hajfesték Technológia

ERŐS SZÍNTELJESÍMÉNY

Válaszd ki a #PureColor terméked az igényeid szerint:

  • A hosszantartó, élénk és intenzív színért használd a #PureColor Tartós hajfestéket. A formula különböző szintű színpigmenteket tartalmaz: tartós pigmenteket, amelyek mélyen behatolnak a hajszálakba a hosszantartó színért, ugyanakkor a direkt pigmentek extra ragyogást és intenzitást adnak.

  • Ha egy kis csavart szeretnél és gyakrabban szeretnéd változtatni a megjelenésed, próbáld ki a #PureColor Hajszínezőnket, és szerezz élénk színeket, amelyek 8-10 hajmosásig tartanak. Kerüld el a tartós pigmenteket és helyettük válassz egy adagnyi koncentrált direkt színpigmentet, a gyönyörűen élénk színért és fényért.
one dam image

A tartós színpigmentek mélyen behatolnak a hajszálakba a hosszantartó, intenzív színért.

one dam image

A direkt pigmentek a hajszálak külső rétegén  helyezkednek el az élénk színért, és egészséges-kinézetű hajért.

Hidratáló AQUAXYL™ Technológia

A technológia, amivel a Pure Color rabul ejti a vízmolekulákat és megtartja azokat, amitől a haj hidratált, fényes és egészséges-kinézetű lesz.

Az Aquaxyl ™ egy cukorszármazék, ami a hajszálakba köti a vizet. Az AQUAXYL™ megvédi a hajat mint egy dehidratáltság elleni pajzs azzal, hogy megerősíti a létfontosságú lipidek szintéziseit és a szaruhártya réteg szervezésében részt vevő fehérjéket, amitől a haj puha tapintású, és könnyen fésülhető lesz.