one dam image
got2b | Beach Girl

Beach Girl hajformázó só spray

 • one dam image
 • Legyen egész évben tengerparti stílusod!

  A got2b beach girl hajformázó SÓ SPRAY, hullámos hableány sérót varázsol neked! A sóval gazdagított formula bármikor gazdag textúrával látja el hajad és tengerparti végeredményt nyújt annak, ragacsos hatás nélkül. Így egész évben hableány hullámaid lehetnek, még akkor is ha messze van a strandidő.

  - alkoss laza, tengerparti hullámokat hajadnak
  - segít bozontos frizurát varázsolni
  - vigyél tengerparti lazaságot stlíusodba

  Így alkoss tengerparti hullámokat:
  Permetezd egyenletesen száraz vagy nedves hajadba, borzold össze kedved szerint. Szárítsd meg vagy bízd hajad a lágy szellő fuvallatára.

  A hajformázó termékek segítenek a megfelelő frizura elkészítésében. Nedves vagy száraz hajon alkalmazandók, így rugalmasságot, dússágot biztosítanak a hajnak és segítenek megvédeni azt a káros környezeti hatásokról. Továbbá, segítenek kontrollálni a szálló hajszálakat és erős tartást biztosítanak a hajnak. A termékportfólió krémekből, hajformázó spray-kből és habokból (pl. hajhab) áll.

  A sellő technológia:
  Az erős formázó kopolimer kombinációja, amely egy nagyon hosszú, így különlegesen ragacsos molekula, kíméletes lágyítóval és natúr viasszal, erős, mégis rugalmas tartást biztosít, úgy, hogy a hajat lágyabbá teszi. Anélkül, hogy olajos vagy zsíros lenne, a haj texturált, tengerparti kinézetű lesz.