one dam image
got2b | Glued

Glued Vízálló hajformázó zselé

 • one dam image
 • one dam image
 • Unisex termék, mely ultra erős, 6-os erősségű tartást biztosít.

  Használat: Permetezd 30cm távolságból a hajra. Rövid fújásokkal vidd fel.

 • Urald stílusod elképesztő tartással!

  Szélcsatornában tesztelt! Ez a vízálló, tüskés ragasztó hajzselé olyan erős tartást biztosít, mely kitart a következő hajmosásig. Állítsd be hajad a megfelelő pozícióba, onnan biztosan nem mozdul el!

  - formázd egyenként hajtincseidet a vízálló tüskés ragasztó hajzselével
  - tartsd egyben stílusod
  - bizonyosodj meg az egyedülálló tartásról

  Szeretnél még tüskésebb kinézetű hajat?
  Használd a got2b tüskés hajformázó krémet is.

  Így használd a fantasztikus tartás érdekében:
  Nyomj a tenyeredbe kisebb mennyiségű zselét, dörzsöld össze a tenyered és egyenletesen vidd fel nedves hajadra. Ha tüskés frizurát készítesz, ujjbegyeddel csavarva húzd végig a kívánt tincset egészen a hajvégig.

  Cool tippek az extra erős tartáshoz:
  A kész hajcsúcsokat kicsit nedvesítsd meg, és ismételten zselézd be őket egy kis adag hajzselével.

  A hajformázó zselé, krém és wax ideális a haj kifejező formázására, legyen szó hajtincsekről vagy akár a egész hajról. A hajformázó wax tartást és fényt ad a haj különálló részeinek. A wax növényi vagy ásványi olajokból, emulgeálószerekkel ötvözve, szilárd formában tevődik össze. Az extra fény elérése érdekében néhány termék apró, csillogó arany- vagy ezüstrészecskéket tartalmaz. A wax segít a divatos megjelenés kialakításában, és leginkább különleges hajstílusok,  a haj egyes részeinek, vagy a hajszálak egyenkénti kiemelésére alkalmas.

  Ragaszkodj az erős technológiához!

  A tüskés ragasztó hajzselé Ragasztott öt (!) Formázó polimert szuper erős ötvözet biztosítja: egy őrült tartásra, amely egy kicsit ragacsos, hogy először jól alakú tüskékkel rendelkezzen, és megszárítson vízálló fóliát.A természetes méhviasz és a shea vaj kombinációja a ragadós, textúrált teljesítményért. Erős polimer kialakítás, hidratáló glicerinnel párosítva a ragadós, mégis újraformázható formákért.