one dam image
got2b | phenoMENal

phenoMENal Frissítő szakáll- és hajsampon

 • one dam image
 • one dam image
 • one dam image
 • one dam image
 • one dam image
 • A got2b Phenomenal Frissítő sampon gyengéden tisztítja, felfrissíti, hidratálja & természetes fényt ad a hajnak & a szakállnak, melytől mindenki odalesz.

  Használat:
  Masszírozd nedves hajadba és öblítsd ki.

 • A got2b Phenomenal Tisztító sampon gyengéden tisztítja, felfrissíti, hidratálja & természetes fényt ad a hajnak & a szakállnak, melytől mindenki odalesz.

  Használat:
  Masszírozd nedves hajadba és öblítsd ki.

 • Fedezd fel az igazi úriembert önmagadban a barber szalonok inspirálta ápoló termékcsaláddal.

  A got2b PHENOMENAL szakállápoló olaj könnyeden, elnehezítés nélkül kondicionálja, puhítja és kisimítja szakállad. Öltönyt fel és készülj fel a fenomenális ápolásra!

 • Légy fenomenális a GOT2B-vel

  Pillants bele a got2b férfi hajformázóinak új korszakába és fedezd fel a benned rejlő igazi férfit. A got2b phenoMENal hajformázó krém természetes tapintást nyújt, miközben hosszantartó tartást biztosít & ragyogást ad a hajadnak - tedd elegánssá és időtlenné stílusod. Öltönyt fel és készülj fel a fenoMENális férfira!

  - alkoss rendezett és természetes fényű frizurát
  - megvédi a hajat a kiszáradástól
  - hosszantartó tartás

  Így légy fenomenális:
  Dörzsöld a tenyeredbe, majd tetszés szerint formázd száraz hajadon.

  Extra tipp:

  Így lehetsz tökéletes úriember:
  Igazítsd stílusodhoz a modorodat is.

  A hajformázó zselé, krém és wax ideális a haj kifejező formázására, legyen szó hajtincsekről vagy akár a egész hajról. Míg a hajformázó zselék tartós frizurák készítéséért felelnek, a hajrémek a természetes kinézetűekért. A wax-ok pedig kiválóan alkalmasak a könnyed, természetes hajformázásra. A hajformázó zselék színtelenek, túlnyomó részt vízbázisúak és olajmentes hajformázó termékek, melyek különleges textúrát kapnak a sűrítőanyagoknak köszönhetően. A hajzselével történő formázás során a haj besűrűsödik, megszilárdul, így biztosítható a megfelelő hajforma. A többi összetevő, mint az olajok extra fényt adnak a hajnak. A hajzselé használata egyszerű: nedves vagy száraz hajon alkalmazandó és tetszés szerint formázható. Miután a rögzítőszerek megszilárdultak, a haj a kívánt helyen marad.

  Wow, nézd ezt a technológiát!

  A PhenoMENal termékek könnyedek és krémesek, ezért könnyű alkalmazni őket. A természetes méhviasz segít a hajszálak közötti súrlódás növelésében, így a haj könnyen formázható. A formázó polimerek száradás után tartást biztosítanak a hajnak. A kopolimerek hosszantartó kontrollt és teltebb kinézetet biztosítanak a hajnak a fenomenális kinézetért.

 • Matt hatás és tartás az ultramenő, ápolt stílusokért

  Használat: Dörzsölj el kis mennyiséget tenyeredben, dolgozd el száraz hajadon.

  Extra tipp: A tökéletes úriember stílusért: alakítsd modorod is stílusodhoz!