one dam image
got2b | Straight on 4 days

Straight on 4 days Hajkiegyenesítő spray

 • one dam image
 • Szeretnél hihetetlenül hosszantartó, egyenes frizurát?

  A got2b Straight On hajkiegyenesítő spray a tökéletes partner a hajkiegyenesítésben, a hajvasaló és a hajszárító mellett. A hőre aktiválódó formulájának köszönhetően sima és hosszantartóan egyenes hajat biztosít, akár a következő hajmosásig!

  - őrült tartás az sima kinézetért
  - egyenes végeredmény az extra ragyogásért
  - remek körülmények a haj rendkívüli ápolásért

  Így lehetsz őrülten vadító:

  Pemetezd törölköző száraz hajadra 20-25 cm távolságból, az egyenletes eloszlatás érdekében fésüld át hajad, majd szárítsd egyenesre. A még simább eredmény érdekében, egyenesítsd ki hajtincseid hajvasaló segítségével. Vastag vagy rendkívül göndör haj esetében, permetezd a spray-t száraz hajadra hajvasalás előtt is.

  A hajformázó termékek segítenek a megfelelő frizura elkészítésében. Nedves vagy száraz hajon alkalmazandók, így rugalmasságot, dússágot biztosítanak a hajnak és segítenek megvédeni azt a káros környezeti hatásokról. Továbbá, segítenek kontrollálni a szálló hajszálakat és erős tartást biztosítanak a hajnak. A termékportfólió krémekből, hajformázó spray-kből és habokból (pl. hajhab) áll.

  Fedezd fel hajegyenesítő technológiánkat:
  A tapadó polimer és az ápoló összetevő kombinációja mindkettőt egyaránt biztosítja: sima és hosszantartó egyenes hajstílus.