4 AZ 1-BEN Protein Hajpakolások – Detox a hajamnak a póthajas időszak után
Hajápolás | Regenerálés

4 AZ 1-BEN Protein Hajpakolások – Detox a hajamnak a póthajas időszak után

3 éven keresztül gyakorlatilag maximum 30 perc volt az az időszak, amikor nem viseltem póthajat, azonban a hirtelen fellépő karanténhelyzet, illetve a várandósságam miatt úgy döntöttem, hogy egy időszakra megszabadulok a póthajamtól, amit egyfajta haj-detoxként fogok fel most.

Először rettegtem, hogy milyen hajkoronám marad majd az imádott póthajam nélkül, azonban egy pár nap után egész könnyen megszoktam a megváltozott helyzetet. Abban viszont biztos voltam, hogy újra kell gondolnom a hajápolási rutinomat, és új hajápolási termékekhez kell nyúlnom, amelyek segítségével visszanyerhetem a saját hajam egészségét.

A saját hajam regenerálását egy rövidke vágással kezdtem, illetve egy fokozottabb hidratálással, ami naponta olyan 3 liter vizet jelent mostanság. Így a jó alaphoz már csak a tökéletes többfunkciós hajpakolás hiányzott, amely egyszerre hidratál, regenerál és táplál.

Ezeknek a feltételeknek pedig az új Gliss 4 AZ 1-BEN Protein Hajpakolások tökéletesen eleget tesznek. Sőt, igazából a 4 az 1-ben funkciója miatt, gyakorlatilag túl is szárnyalta az elvárásokat: ha szeretném, akár már a samponozás előtt használhatom egyfajta előkészítésként, de használhatom akár hajbalzsamként, hajpakolásként, vagy a törülköző száraz hajamra nem kiöblítendő hajápolóként. Személy szerint a legtöbb alkalommal valahol a balzsam és a pakolás között szoktam használni, és nagyjából 10-15 percig hagyom hatni, majd alaposan leöblítem. A 3 féle pakolás közül is lehet választani: a babassu olajos az extra ragyogásért, a shea vajas a hajszerkezet erősítéséért, és a kakaóvajas a kiegyensúlyozott hidratálsági szintért.

4 AZ 1-BEN Protein Hajpakolások

Hozzáteszem, illat-ügyileg mind zseniális, és hajmosás után is még órákig párolog ez a csodás illat a hajamból. Képzeljétek, első használat után a férjem még meg is kérdezte tőlem: ,,új parfümöd van?” :)


A háromféle pakolás közül nekem a kakaóvajas vált be a legjobban, tényleg érezhetően tápláltabbak a hajtincseim, és amit még külön kiemelnék, hogy egyáltalán nem nehezíti el a hajamat, könnyen formázható még a 15 perces intenzív pakolás után is. Csak arra kell figyelni, hogy alaposan le kell öblíteni, ha olyan terveink vannak hajmosás után, mint például a hajhullámosítás.

4 AZ 1-BEN Protein Hajpakolások

Valószínűleg csak én vagyok ilyen csomagolás – mániás, de nagyon szeretem ha egy termék szép, igényes csomagolásban kerül a fürdőszobám polcára – ezek a pasztell árnyalatú dobozkák pedig igazán vidám és nyárias hangulatot varázsoltak a zuhanyzónkba.

Ugyan még csak az első dobozka közepén járok, de már most biztos vagyok benne, hogy újra fogom vásárolni, ha egyszer elfogy!

@chloeknows - https://www.instagram.com/chloeknows/

Fedezze fel: