Hajszínezés
Hajfestés | Barna haj

A barna haj ápolása – Az elegancia felsőfoka

A szőke és a vörös haj az első pillantásra felkelti mindenki figyelmét– egy pillanatra. A második pillantások azonban hosszabbak. A figyelem tovább tart. Ezért kell a barna hajat a lehető legcsillogóbb állapotában bemutatni.

Barna haj

Barna haj: Sosem ragyoghat eléggé.

A barna haj különleges vonzerejét általában a második pillantás alkalmából fedi fel, csakúgy, mint a féltve őrzött fekete kasmír sálunk, tökéletes sport dzsekink, vagy kedvenc farmerünk. Minél tovább nézzük, annál inkább értékeljük azt. Az összes hajszín közül a barna árnyalatok pigmentben a leggazdagabbak. A megfelelően gondozott barna haj, legyen mesterségesen festett, vagy színezett igazi lakoma a szem számára, akárcsak egy ötfogásos menü az érzékszerveink számára. Egyiket sem könnyű erőfeszítés, odaadás és a megfelelő alkotórészek nélkül elkészíteni.

Barna haj ápolása – Hogyan maradjon csodálatos a gyönyörű barna hajunk

  • Az UV védelem nagyon fontos a barna hajúak számára, majdnem annyira, mint a szőkék számára. Amíg a természetes barna pigmentek képesek az UV sugarakat hővé átalakítani, hosszútávon a nap fakóvá teheti a barna hajat. A barna hajat védeni kell a napsugaraktól, főleg, amikor az festett. Az UV sugarak gyorsabban szívják ki a mesterséges pigmenteket, mint a természeteseket. Ha a hajat hosszú ideig tesszük ki UV sugárzásnak destabilizálódik.
  • Miután a hajszínét barnára változtatta, használjon festett/színezett barna hajra szánt hajápolási termékeket. Ezek a termékek ápolják a hajszínt és ragyogást kölcsönöznek a haj számára. A különleges samponokon és hajkondicionálókon kívül, amelyek a barna hajnak gazdag csillogást adnak, használhat különböző pakolásokat, amelyeket a megtörölt, de még nedves hajra kell felvinni. Ezek mélyítik a barna hajszínt és meleg fényvisszaverődéseket eredményeznek a hajában.
  • A klóros, vagy réztartalmú víz okozhat látható zöldes elszíneződést a festett világos barna hajban. A legtöbb szőke hajú nő ismeri az ezek elleni otthoni praktikákat, például a savas öblítéseket, amelyet vagy higított citromlével, vagy vízben oldott aszpirin tablettával végezhetünk el.
  • A természetes olajak, mint az olíva, argán dió és a barackmag olajak, kondicionálják a hajat és ragyogóvá varázsolják azt.
  • Ezen olajak használata ideális megoldás a barna haj kondicionálására, és hosszantartó természetes ragyogást biztosít. A legjobb eredményt akkor érheti el, ha ezeket a regeneráló kezeléseket rendszeresen végzi ezekkel a természetes csillogás növelő termékekkel.

Fedezze fel: Barna haj