Hajszínezés
Hajfestés | Barna haj

Fesse a haját barnára és találja meg a megfelelő árnyalatot

Ezek szerint barna hajú szeretne lenni? Isten hozta a business class hajszín világában. Barna hajának pont a megfelelő mélységre van szüksége, a tökéletes vörös árnyalatra és harmonizálnia kell arcbőr és szem színével is. Ezek az elvárások egyben az óvatos hajfestés okai is.

Gyönyörű gazdag barna haj

Gyönyörű gazdag barna haj – milyen gyönyörű!

Ha megvan győződve arról, hogy Charlotte az egyetlen racionális karakter a ‘Szex és New-Yorkban’ és a saját közép szőke haját egy kicsit unalmasnak találja, illetve a nyári szabadságát inkább a pálmafák alatti álmodozással szeretné tölteni, mint egy szörfdeszkán egyensúlyozva? Ha ezekre a kérdésekre igennel válaszolt, akkor Ön készen áll arra, hogy barna hajú legyen. Gratulálunk, remekül választott. A barna haj, különös tekintettel a tökéletesen fésült, szexi barna haj, a felnőtt eleganciát jellemzi, stílus ismerettel és érettséggel.

Gyerekjáték egy világosabb hajszínt barnára festeni tartós festés, vagy intenzív színezés segítségével. Azonban a megfelelő tónust megtalálni hajmeresztő lehet. Egy sötét barnára festett természetesen közép szőke haj mesterségesnek is tűnhet. Egy zöld elszíneződés bizonyára meg fogja zavarni az élvezetet. Az új sokrétű hajszínek és a korlátozott színválasztás jelentik a legjobb megoldást ezekre a problémákra.

Haj barnára festése: Tippek barnahajúak számára