Hajszínezés
Hajfestés | Fekete haj

A Fekete Haj egyáltalán nem unalmas

Bárki,aki fekete hajat szeretne, szintén a bőség zavarában lehet. Vöröses, sötét barna vagy kékes tónusok mind másként hangsúlyozzák ki a fekete hajat. Azonban bármi is legyen a választott szín, rengeteg odafigyelést igényel.

Fekete haj

A fekete hajjal titokzatosak lehetünk. Rengeteg törődést is igényel.

A fekete haj évről évre a visszatérését ünnepli az őszi/téli divatbemutatókon, annak ellenére, hogy az egyik legegyszerűbb választás. A nők szeretik a fekete ruháikat és a divat kiegészítőiket. A fekete haj azonban rendkívül igényes. Egyenes-e a frufru? Elég figyelmet szentel-e a sminkjére? Elfelejtette-e a hajápolót a nagyobb ragyogás érdekében? Bármelyik másik hajszín engedékenyebb az ilyen figyelmetlenségekkel szemben, de nem a fekete.

A kanadai modell és New-York it-girl Coco Rocha elfogadta ezt a kihívást. Ősszel még vörös loknikat viselt, de időközben korom fekete hajra váltott, egy rövidebb vöröses fekete intermezzót követően. A 22 éves Coco Rocha-nak igen lágy arcberendezése van és szürkés-zöldes szemei. Ezért tökéletes választás a hivalkodó hajszín, amely stílusossá, lazává és pimasszá varázsolja. Coco Rocha csodálatos megjelenése és a fekete szín választása biztos, hogy rengeteg fodrásznak ad majd munkát és kiárusítja a fekte hajfesték készleteket.

Anna Netrebko a fekete haját teljesen más oldalról mutatja meg. Az opera énekes időnként vöröses árnyalatot ad göndör fekete hajának, míg máskor barnás fekete haját kontyba fogja, hacsak nem a egyenes korom fekete frizurát választja. Nagy sötét szemeivel és porcelán arcszínével Anna megengedheti magának a nagyon kontrasztos hajszínt, amely az arca minden részlett kiemeli.

TIPP:

Mielőtt teljesen elkötelezi magát a fekete haj mellett, először próbálja ki a színezést, hogy fokozatosan közelítsen a sötétebb haj felé.

Hogyan hordják a sztárok a fekete hajat

Fedezze fel: Fekete haj