Hajfestés | Szőke haj

Fesse a haját szőkére: Az ideális technika

A hajszín inkább a pigment elvonás, mint festés eredményeként világosodik ki. Olvassa tovább és tanulja meg mire kell odafigyelni, amikor hidrogénezi, szőkíti a haját és hogyan kontrollálja a nem kívánt mellékhatásokat.

Nem igazán szőke a haja? Ez az emberek 95%-ra igaz. Átlagban a német hölgyek egyharmada szőke, de a természet csak nagyon kevesüknek adott szőke hajat. Ezeket a hölgyeket kivéve, mindegyiknek kivonták hajukból a természetes pigmenteket. A színkezelések között, még mindig a szőkítés a listavezető.

Amíg az extrém szőke árnyalatok, mint a platina szőke a modellek és sztárok őrülete, a mindennapokban a hölgyek előnyben részesítik a méz és karamella árnyalatokat.

A mesterséges szőke semmiképp sem tűnhet olcsónak, hanem inkább lélegzetállítóan gyönyörűnek kell látszania. Ezért a szőkítést óvatosan kell végezni és jó színérzékkel. A lágy, természetesnek látszó szőke haj gyönyörű. Még a barna hajúak is választhatják ezt a színt, és a tippjeink segítségével a megfelelő módon és károsodás nélkül érhetik azt el.

Szőkítés, hogyan végezzük megfelelően

Fedezze fel: Szőke haj