Linus Wördemann modell a Schwarzkopf 2017 Soft Punk divatfrizurájával
Hajformázás | Frizuratrendek 2017

2017-es hajformák férfiaknak: bemutatjuk a trendeket

Milyen hajstílusok a népszerűek 2017-ben a férfiak számára? Egy dolog biztos, az új hajstílusok sokoldalúak. A klasszikustól az úttörőig – a férfiak biztosan megtalálják a számukra megfelelőt! Senkinek sem kell egyfajta frizuránál leragadnia. Ez a legjobb rész: egy hajvágás többféleképpen variálható. Kettő a jelenlegi Schwarzkopf frizuratrendekből például: a Soft Punk és a 80-as Sikk.

Elegáns, férfias, modern: frizuratrendek férfiaknak

Soft-Punk-Mann-400x400

Lineáris: az elválasztott Soft Punk stílusok kifejezetten jól illenek a szögletes arcformákhoz a letisztult megjelenésnek köszönhetően. Egyszerű formázni és sok ruha szetthez illik – a punktól a sikkesig.

Bemutatjuk a 2017-es frizuratrendek sztárjait

Soft Punk: Puritán stílus, mely a precízen formázott haj élekkel és a komoly középválasztékkal különbözteti meg magát. Hogy még meglepőbbé varázsoljuk a hajstílust, a frizura szuper simára és fényesre formázható zselé segítségével.

Stílus a hajhoz:
A Soft Punk hajstílus a tiszteletreméltó öltönyhöz ugyan úgy illik, mint a bőrdzseki és a szakadt nadrág kombinációjához.

80s-up-rot-Paar-400x400

Az úriember: a retró sárm ellenére, a 80-as Sikk stílusa alkalmi és modern. Az oldalt lévő haj egyszerűen hátrafésült, míg a frufru meg van emelve. Egy modern frizura férfiaknak igazi stílussal!

Bemutatjuk a 2017-es frizuratrendek sztárjait

80-as Sikk:
Kirívó önuralom és minimalizmus. Miért is ne? A hajstílus célja, hogy visszahozza a nyolcvanas évek tüzes szellemét. A mottó nem más, mint: többet és még többet! Őrületes dússág és extra nagy frufru. Turbózzuk fel!

Stílus a hajhoz:
A laza alapdarab tökéletesen illik a megformázott frizurához– így a haj megkaphatja a kiérdemelt figyelmet! A még kalandosabb, divatos érzés érdekében, a nyolcvanas évek hajstílusához jól megy a testhezálló sportdzseki, szűk nadrág és garbó.

A típus dolga: Ki szeretnék ma lenni? Mindkét trendi hajstílus kiegészítheti a személyiséget vagy egy teljesen újat hozhat létre – csak fel kell fedezni. A frizuratrendet részleteikben mutatjuk be, így lépésről lépésre történő instrukciók segítségével formázhatók meg otthon is.

Soft Punk - Hajformázási instrukciók

Nézzük meg, mi is az a 80-as Sikk! Alkossa meg a tüzes nyolcvanas évek frufruját 6 hajformázási lépésben:

  1. Oszlasson el törölköző száraz haján egy teniszlabdányi méretű hajhabot.
  2. Formázzon alacsonyan oldalválasztékot.
  3. Szárítsa meg haját az oldalválaszték felőli részen és simítsa ki hajkefével.
  4. Használjon körkefét és szárítsa meg haját a fejtetőtől hátrafelé. Szárítás közben csavargassa felfelé haját a maximális nagyságért.
  5. Amikor a haj már majdnem száraz, szárítsa meg a fejtetőn lévő haját az oldalválasztékkal ellentétes irányba egy körkefe segítségével.
  6. Fixálja frizuráját extra erős tartású hajlakkal.
Fedezze fel: Frizuratrendek 2017