Xu Chao Wenig modell tépett bobja
Hajformázás | Frizuratrendek 2017

Frizuratrendek 2017-re: Soft Punk

Melyik hajstílus lesz a befutó 2017-ben? A trendjóslat ígéretesnek tűnik: 4 érzéki, autentikus fenomenális stílus. Az egyikük a Soft Punk, de azt kell, hogy mondjuk: “nincsenek szabályok”!

A Soft Punk stílus sztárja: a bob. Ebben az évben a punk stílus jön, mely különbözik az eddig látott letisztult vonalaktól és egyenes hajvágástól. A rock sztár hajú trendteremtők sokáig a középpontban voltak – de most ez az énjük a háttérbe szorul. Mit is jelent ez? Struktúrát és rétegeket. A stílus eléréséhez, nem a könyvekben leírt bob forma szerint kell vágni a hajat, rétegről rétegre. Inkább, egyfajta szabad technikát alkalmazva, szemre vágott a bob forma. Az eredmény laza és “ütős”, mintha nem is fodrász vágta volna. “A spontán érzés volt a fő tolóereje a Soft Punk stílusnak”, mondta a Schwarzkopf hajszakértő Armin Morbach, miközben az év kedvenc frizuratrendjéről mesélt. Végül pedig, a tépett bob esetében nem hiányozhat az éles frufru, mely a szemöldök vonaláig ér.

Elengedhetetlen frufru: Az áhított Soft Punk stílusú bob a tépett frufruval a legjobb. Nem kell tökéletesnek lennie, így igazából magunkank is levághatjuk.

Határozott és lázadó: a Soft Punk sosem lehet unalmas! Ez a stílus vadul sokoldalú. Néha egyenes, máskor göndör – ez az új bob! Bemutatjuk a 2 legjobb frizurát:

Frizuratrendek 2017-re: Soft Punk – Az Új Bob

Határozott, laza és szabad: az újragondolt bob nem követi a hajformázási szabályokat. Egyénre szabható különcség extra volumennel az, amit bemutat. A kinézet érdekében, a haj kifelé, lazán csavart és eldolgozott. Különleges érintés: matt végeredmény.

Hatalmas hajtincsek! A Soft Punk frizura második változata abszolút nőies. A hullámok erőteljesek és fantasztikus dússágot kölcsönöznek, míg a rétegzett haj biztosítja, hogy a göndör hajtincsek illeszkedjenek a tépett bob stílushoz. A göndörítés a hajat sokkal rövidebbnek tűnővé teszi, így ha sima, egyenes hajjal szeretné ezt a formát elérni, fontos hogy ennél hosszabb legyen a haja.

A Simától a Göndörig: Megmutatjuk, hogyan lehet megalkotni a Soft Punk Göndör Bob-ot
Lépésről lépésre Soft Punk Bob

Hajformázási tipp egyenes hajra: A vad, nőies loknik érdekében fontos, hogy hosszú legyen a haj, hiszen a hajformázási folyamat után rövidebbnek tűnik a haj.

5 ok, amiért a Soft Punk frizura a kedvenc új stílusunk:

  • Az átalakítás fiatal és modern.
  • A rövid bob-ok egyszerűen kezelhetők és könnyedek.
  • A személyiség könnyen kifejezhető a hajformázással.
  • Klasszikus Chanel stílus punk beütéssel – vitathatatlanul divatos!

Alkossa meg a Soft Punk stílust! Nézze meg a Hogyan készítsük el videót:

Fedezze fel: Frizuratrendek 2017