Hajformázás | Frufru variációk

Frufru – Illik-e Önhöz és melyik néz ki a legjobban?

Oldalra fésült, kerek, rövid, vagy hosszú: a frufru sokféle lehet. A kérdés az, hogy kinek melyik áll jól. Azt is tudni, kell, hogy a frufrut hogyan kell karban tartani.

Frufru

A frufru sok frizura részévé vált.

Nem csak a kifutókon sétáló modellek, vagy a vörös szőnyegen masírozó sztárok, vagy partizó celebek viselnek frufrut. Nem. Frufrus frizurákat látunk bárhová megyünk. A frufru csodálatosan sokféle. Ebben a szezonban a frufru többféle hosszúságú lehet, így elrejtheti a túlságosan magas homlokot, vagy kiemelheti az arc kontúrját. Egy kis ügyességgel eltüntetheti frufrujával a mimikai és nevető ráncait.

A kalandvágyó nőket már csak azért is vonzza a frufru, mert ők szeretnek frizurákkal kísérletezni, és a frufru könnyen alakítható. Ha oldalra tűzi, az nagyon dekoratív, befonhatja, vagy színes kendővel „megszelídítheti”. Egy nap, lehet úgy dönt, hogy nem akar többé hosszú frufrut. Semmi gond, a frufru a hagyományos hosszban is nagyon divatos. Megfelelő gondozással a rövid frufru is hamar megnöveszthető.

Ha vékonyszálú a haja, akkor a frufru igazán a javára válik! Főleg, ha a feje búbján ered, és széles tincsekben omlik alá. Tipp: kerülje a frufrut, ha a haja természetesen és nagyon erősen göndör.

Négy tipp frufrujának gondozására:

  •  Ha a bőre könnyen kipattogzik, akkor frufruját egy nagy körkefével szárítsa be. Ez a lehető legtávolabb tartja haját a homlokától. Egy leheletnyi hajlakk is segít, mert befedi a haját, így nem szívja magába a zsírt.
  • Ha nincs ideje hajat mosni, használjon száraz sampont a frufrujára. Utána alaposan kefélje ki a haját, és már indulhat is.
  • Speciális boltokban lehet kapni szárazsampon-kendőt. Praktikus, mert a homlokáról felszívja zsírt, s így a frufruja nem tűnik zsírosnak.
  • A lehető legritkábban érjen a hajához és a frufrujához.