Hajformázás | Hajformázó zselé

A Hajzselé és Más Hajformázó Termékek – Rendnek Kell Lenni

Mostanában a hajzselé, a hajviasz és a hajkrém a nagyvisszatérők a frizuradivatban. Láthatjuk, hogy a kifutók modelljei milyen nagy lelkesedéssel használják őket. Itt és most megosztjuk Önnel a legfontosabb infókat ezekkel a hajformázó termékekkel kapcsolatban. Megmutatjuk a legszebb frizurákat is, hátha ötletet merít saját stílusával kapcsolatban is.

A Chloe klasszikus frizurája

Hajzselé… A Chloe klasszikus, sima és fényes frizuráját az oldalt elválasztott haj és a lent összefogott lófarok jellemzi.

Vigyázzon, nehogy össze-vissza használjon ilyen-olyan hajformázó termékeket. A mottó: a kevesebb több. Hozzátenni mindig lehet, de ha egyszer már túlzselézte a haját, akkor úgy fog kinézni, mint akinek a fején kitört az olaj-túltermelési válság – és az egyetlen járható út a samponos hajmosás marad. Nem minden hajzselének ugyanolyan az összetétele. Ezért nincs más választása, mint kísérletezgetni addig, amíg meg nem találja azt a terméket, ami tökéletesen megfelel az Ön hajának. Van zselé, ami a „wet look” kinézet kialakítására jó, és van, amely punkos, tüskés frizurára tökéletes. A zselék mattíthatják, vagy fényesíthetik haját. Sokat segít, ha elolvassa a tubuson lévő tájékoztatót, mely azt is elmondja Önnek, hogy az adott zselé könnyű, vagy erős tartást ad.

A Hajzselé és Más Hajformázó Termékek Hatásai

  • A zsírtartalmú termékek, úgymint a viasz, vagy a hajkrém jó szolgálatot tesznek, ha fényes, puha és egyenes frizurát szeretne
  • Az alkoholtartalmú termékek, úgymint a hajzselé, vagy a hajformázó krém merevséget és volument kölcsönöznek a hajnak
  • A zseléviasz, ahogy a neve is mutatja, egy kevert termék. A szépvonalú frizura mellé, enyhe tartást és fényt ad a hajnak.

Amikor bármilyen hajformázó terméket használ, ne felejtse el, hogy kezdetnek egy kis adagot dörzsöljön szét az ujjai között, majd először a haj alsó traktusába – a hajtőhöz közel -  dolgozza be. Csak utána kezdheti el a fej tetején lévő tincsek formázását. Ha puha és egyenes hatást szeretne kelteni, válassza szét a haját és fésülje hátra. Egy kis viaszt oszlasson szét a tenyerén, mielőtt többször végigsimítaná haját.

Fedezze fel: Hajformázó zselé