Hajformázás | Hajviseleti trendek nőknek

Trendi külső 2016

Mik az új frizura trendek? A Schwarzkopf tudja a választ: Négy lenyűgöző stíluson keresztül mutatjuk be a vezető hajtrendeket . Vagány, egyedi, nőies és városi – a fényképész legenda, Annie Leibovitz, lencséin keresztül mutatja be az új hajtrendek csúcspontjait, jellegzetes New York-i stílusban

New York, New York ...a 2016-os hajtrendek az „elevenség” mottójára hallgatnak, melyet a lüktető hangulatú amerikai metropolisz ihletett. Az elevenség, az urbanitás és élénkség együttesét fejezi ki egy szóban. Ezen hangulat megragadására nincs is jobb hely, mint a Big Apple (a Nagy Alma). „Ha itt elmész sétálni” áradozik a Schwarzkopf haj szakértő, Armin Morbach, „egymás után jön szembe veled egy latina (latin amerikai nő), egy vörös, majd egy szőke hajú hölgy. A hajtrendekben ezt a multikulturális hangulatot igyekeztünk megragadni, a divatvilág csillogásával megfűszerezve.”

És íme a végeredmény: Négy frizura (fantázianévvel) – Lágy Szellő, Giga Hullámok, A Váll Érintése és Csinos Pofi – pontosan a fenti hangulatot, a modern nő életmódját tükrözik. A kozmopolita, aki pontosan tudja mit akar. New York-tól Berlinig, a metropolisztól a kisebb városig – kisebb túlzással ezek a hajstílusok minden fejformához illenek a világon. És hogy mi a legjobb bennük? Lazák, könnyen elkészíthetőek, ami miatt a mindennapi viselet részét képezik, de elbűvölőek, elegánsak és extravagánsak is egyben. Melyre már a Nagy Almában való fotózás során is rögtön fény derült, amikor is Annie Leibovitz, a sztár fotográfus, lencsevégre kapta ezeket a frizurákat számos hírességen is, Bill Clintontól kezdve egészen Kim Kardashian-ig. Valamint a modellek sztárként jelentek meg a magazinok címlapján, frizurájuknak köszönhetően. Mely csillogás a „csomag” (frizura trend megalkotásának) része volt.

Mi jelentett inspirációt a trendek kialakításához? A közösségi trendek és az utcai stílusokon kívül – nemzetközi divatbemutatók (különösen a klasszikus desingereké, mint Missoni és Gucci), valamint a megfelelő smink (a szemöldök, a szempilla és az ajkak kihangsúlyozásával, de egyébként természetesen és frissen), ami tökéletes vizuális hajkiegészítője a frizuráknak.

Modern, Nőies, Elegáns: Ezek a hajviseletek még jobbá varázsolják a 2016-os évet

A következő időszakban, a hajformázás még fontosabb lesz, mint maga a hajvágás. Így itt is vannak az új hajformázási ötletek hosszú hajra (Lágy Szellő, Giga Hullámok), vállig érő hajra (A Váll Érintése) vagy állig érő hajra (Csinos Pofi) – illetve a bátorítás, hogy merjünk vágni a hajunkból. Bátran merítsen mindenki ötletet!

Hajtrendek 2016:

Lágy Szellő

Ezt a formát a hippi stílus ihlette meg egy leheletnyi szexuális vonzerővel. Oldal választékkal, laza oldal fonattal vagy finom hullámokkal, amik kiemelik az arc formáját – ezzel friss és természetes kinézetet kölcsönözve viselőjének! „Minden nő jól néz ki egy kis hullámmal a hajában, valamint dúsabb hajkoronával. A Lágy Szellő frizura fiatalít és eszembe juttatja a tipikus „szomszédlány” karaktert”, mondja Armin Morbach.

Giga hullámok

A biztos megjelenés titka: „Mikor egy nő óriási hullámos fürtökkel lép be egy étterembe minden tekintet rá szegeződik – mert vonzó”, mondja Armin Morbach.  A Giga Hullámok dússágot és tartósságot kölcsönöznek a hajnak, anélkül hogy merevnek tűnne. A légies formának köszönhetően ez a frizura nem csak nappal, de este is csodásan mutat. A határozott városi nőt szimbolizálja, aki sokféleképpen szereti kiemelni nőiességét.  Lehet az romantikus és tündéri, vörös hajjal, de lehet egzotikus is, csábító, sötét frizurával – mindenhogy elegáns.  

A Váll Érintése - BOB

Amióta Karlie Kloss védjegyévé vált, a hosszú bob frizura népszerűbb, mint valaha. Ennek a Schwarzkopf értelmezése teljes szabadságot tesz lehetővé: lehet egyenes érzéki dússággal megspékelve, lágyan hullámos az arcvonalakat kiemelve vagy vad tengerparti hullámokkal is hordható. „ A Bob hajviselet a késő 60-as és korai 70-es évekre emlékeztet, a rock&roll-tól a hippi korszakig. Amikor is a van külső különösen jelentősnek számított. De el tudom képzelni egy klasszikusan elegáns ruhadarabbal is, ez hozná meg neki a szükséges áttörést„ magyarázza Armin Morbach.

Csinos Pofi

Az állig érő bob frizura számtalan mozgásteret enged viselőjének: göndör és vad vagy elegáns hullámokkal, mindenhogyan jól hordható. „Ezt a stílust teljes magabiztossággal hordhatja mindenki. A legjobban egy némileg férfias megjelenésű nőn tudnám elképzelni. Egy kreatív egyénnek, akinek izgalmas élete van. Aki nem akar órákat eltölteni a fürdőszobában. Ez a haj inkább a nőről magáról szól, mintsem a kinézetről, „ nyilatkozik Armin Morbach.

Fedezze fel: Schwarzkopf projektek