Hajformázás | 60-as évek hajviselete

Reklámőrültek-láz – a Hatvanas Évek Frizurái Visszatértek

A sorozat igazi sláger, és a „reklámőrültek” hölgyeinek frizurái igazán szexisek. Lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan lehet ezeket a sztárfrizurákat elkészíteni. Elég egyszerű. Beavatjuk a legszebb és leginspirálóbb divatbemutatóra készült frizurák elkészítésébe is.

A nagy divatházak modelljei magasan feltornyozott kontyokat, tupírozott tarkókontyokat és élesen vágott frufrut viselnek. Egyértelmű, az összes tervező 2011-es kreációinak megalkotásakor a „Reklámőrültek” című tévésorozatból merített. A káprázatos hatvanas évek ihlette megjelenés nagy kihívásnak tűnhet, de a frizurákat valójában jóval egyszerűbb elkészíteni, mint azt a legtöbb nő gondolná. Az új technológiáknak köszönhetően, már rábízhatjuk magunkat a hajsütővasra, hajvasalóra és előmelegített csavarókra.

A hatvanas évek frizurájának a titka a dús haj – a nagyon dús haj

A titka annak, hogy igazi „Reklámörültek sörényt” készítsünk a dús haj. A „Reklámörültek sörény” a hivatalos és megfelelő elnevezése annak, amit Betty, Joan és Peggy viselnek. Mindegy, hogy lófarkat, hatvanas évekbeli kontyot, vagy ondolált frufrut szeretne, a fentebb frizuráknak volumen kell, így némi előkészítést igényelnek.

Haja a samponos mosás után magától száradjon meg, csak egy kicsit maradjon nedves. Tegyen rá egy kis volumennövelő habot, vagy folyadékot mielőtt a körkefére, vagy előmelegített csavarókra csavarná. A felcsavart hajat hagyja teljesen megszáradni. Készen is áll a formázásra.

Tipp: Használjon hajkrémet, waxot és rengeteg hajlakkot, amikor új kontyát elkészíti. Látható okokból, már a hatvanas években is pont így készítették el.

A hatvanas Évek Stílusa a Kifutókon – A Tervezők is nézik a Reklámőrülteket