Hajformázás | Kontyok

Készítse El Ezeket Az Új Frizurákat: Öt Konty A Világ Kifutóiról

A kifutókon látott trendek a frizuradivatban is számos változást hoznak. Akár felcsavarja a haját, tupírozza, vagy feltűzi, a hosszú hajú nőket sok új izgalmas frizura várja ezen a nyáron. Kiválasztottuk az öt legszebb kontyot, és lépésről lépésre bemutatjuk, hogy hogyan készítheti el saját magának otthon.

Vállig érőnél hosszabb a haja? Ha igen, a következő nyár mottója: „Nagy Haj, Nagy Kihívás!” A mai naptól kezdve nincs mentség az unalmas fénytelen frizurákra. A divattervezők felfedték módszereiket.

A 2011-es a tavaszi/nyári szezon modelljei számos új feltűzött frizurát viseltek a nemzetközi kifutókon. Nézze és csodálja a rengeteg fonott, csavart, kontyos, tupírozott mestermunkát. Főleg a klasszikus „chignon”, azaz a tarkóra tűzött konty ragadta meg mindenki fantáziáját. Sokféle ilyen klasszikus kontyot fog látni. A milánói Albino vonal a magas kontyot ünnepli, míg Ninna Ricci az egyszerű tarkón megtűzött kontyot preferálja. Oscar de la Renta és Vera Wang hatalmas kontyokat tupíroz, legyen az a tarkón, vagy a fej tetején. Egészen biztosan talán majd olyan kontyot, mely a kedvére való lesz.

Vannak komplikáltabb kontyok, mint az Alexander McQueen-féle széles hullámos, vagy természetes, lazán feltűzött, szinte „széteső”, melyeket Proenza Schouler, vagy Phillip Lim bemutatóin láttunk. A hajformázás tárháza pont olyan széles, mint a frizuráké! Van, amelyik fényes, rengeteg hajzselével készült, van olyan, melynek letisztult vonalai klasszikus eleganciát sugároznak, más frizurák csintalanok és játékosak. Van ami egyszerű, és van ami az Oscar Gálára is jó lenne.

Fedezze fel: Kontyok