Hajformázás | Lófarok variációk

Söpörje Ki A Haját Az Arcából

Mutassa meg a világnak az arcát – az egész arcát. Lehet, hogy szereti, ha belóg a frufruja. A hajának ma rossz napja van, s ami elromolhatott, az már mind el is romlott. Erős a gyanúja, hogy valami nagy változásra van szüksége. Szeretnénk megmutatni Önnek a legszebb frufru nélküli frizurákat a hétköznapitól a nagyon alkalmiig.

Igaz, a frufru trendi, de néha túl sokat takar el az arcból. Miért takarná el a gyönyörű szemeit, vagy hajtövének vonalát? Próbálja meg néha kifésülni a haját az arcából; lehet nagyon jól állna Önnek. A legtöbb nő nagyon jól néz ki hátrafésült hajjal, hacsak nincs túlságosan magas homloka. A legjobb ebben a frizurában az, hogy szinte bármilyen hosszúságú hajból el lehet készíteni. Egyetlen szép, dekoratív csat a pixie-frizurát alkalmivá teszi. A hosszú haj hirtelen teljesen megváltozik, amikor az oldalsó fürtöket magasan hátracsatolja.

Mikor A Legjobb Hátrafésülni A Haját

A frissen mosott haj gyönyörű, de nagyon nehéz formázni. A balzsam és más tápláló kezelés után a haj felszíne sima és egyenletes. Ez hatással van a hajszálak egymás közti kapcsolatára. Inkább elcsúsznak egymáson, mintsem hogy a frizurát tartsák. Ez nem túl jó hír, ha fel szeretné tűzni a haját.

Ezért a lenti frizurákat ne próbálja meg elkészíteni frissen mosott hajból. Egy pár trükktől azonban a haj könnyebben kezelhetővé válhat. Egyszerűen dolgozzon el száraz hajában valamilyen hajformázó terméket és szárítsa meg. Be is tupírozhatja, majd be is lakkozhatja.

A Hátrafésült Hajú Sztárok