Hajformázás | Schwarzkopf projektek

Frizura Trendek 2016

A Divat Hetek előrejelzései: Mi lesz a divat a következő nyáron, hogyan viseljük a  kiegészítőket és mik lesznek a frizura trendek? Mi megnéztük a kifutókat és most megmutatjuk 2016 tavasz/nyár hajviseleti trendjeit

Izgalmas, egyedi és határozott: 2016-ban engedje szabadon fantáziáját és kockáztasson. A Divat Hetek frizura trendjei elhagyják az elmúlt évek minimalizmusát és ismét mernek olyan frizurákat készíteni, amelyek rendkívüliek és kiemelik az emberek egyéniségét. A kócosan megformált kontyok félig kiengedett hajjal (lásd a képet), a bohém, a fej tetejére biggyesztett kontyok és a fonott hajstílusok most nagyon divatosak lettek a  trendteremtők körében


Ne felejtse el:
az egészséges haj mindig is divat lesz, 2016 tavasz/nyár elején és végén is. Itt találhat hajápolási tippeket, tanácsokat és trükköket is.

Most megmutatjuk Önnek a legtrendibb frizurákat, hogy legközelebb ne legyen gondban, ha fodrászhoz megy:

Galéria: Frizura Trendek 2016

Hajszín trendek 2016

Egy új szezont köszönthetünk  a hajszínek világában.  A ragyogó és buja színek (mint a mennyei csokoládé barna) elengedhetetlenek lesznek 2016-ban. A gazdag, pigmentált vörös árnyalatok is a szezon kedvencei között fognak szerepelni. A mi kedvencünk: a robosztus réz, sötét árnyalatokkal kombinálva.

Másodsorban a különböző színű árnyalatok természetes külsőt kölcsönöznek a hajnak, amelyben nagyon fontos szerepet fognak betölteni a szőke különzöző árnyalatai. Egy természetesebb, lágyabb és melegebb külső fogja követni a hűvös és jeges szezont.

Még kételkedik? Egyszerűen csak fedezze fel az új hajtrendeket, hogy le ne maradjon semmiről és próbálja ki őket Ön is!

Fedezze fel: Schwarzkopf projektek