Hajformázás | Schwarzkopf projektek

Looks 2011

Dimension X

A végzet asszonya extra dús frizurával


Ezen stílus kedvelői szívesen kombinálják a dús hatást és a kivételes, absztrakt formákat. Az ilyen stílusú frizura egyszerre dús, ragyogó és szexi. Ez a lenyűgöző stílus szinte szoborszerűvé és futurisztikussá teszi viselőjét, aki ezzel a szigorúságot, a kifinomultságot képviseli és magatartása látványos elemeket tükröz. A Dimension X merész, és a lehető leglátványosabb módon teszi divatossá a dús frizurát. Mindemellett nincs szükség extrém hajszínre - a sötétszőkétől a világosbarnáig bármi megfelelő lehet, smink tekintetében pedig egy klasszikus alkalmi smink a legjobb választás.

Blondage

Kifejező, képzeletbeli és futurisztikus


A Blondage stílus tökéletes azon hölgyek számára, akiknek szenvedélye a kísérletezés. Olyan személyiséget testesít meg, akinek remek stílusérzéke van, és megmutatja, hogy a szőke haj mennyire sokoldalú. A Blondage stílus lényege: az éles, határozott vágási technikával kialakított rendkívüli formák. Rendkívül kifejező a hideg, matt jégszőke színárnyalat miatt, és kisérletező a fétisjellegű bőrruházatot a sötét sminkkel kombinálva.

Spice

Amikor az utcai művészet egy romantikus és nőies formával találkozik.


Ez a megjelenés életre kelti az utcai stílust - autentikus és abszolút divatos. A stílus jellemzői: titokzatos, ártatlan, természetes és ragyogó  megjelenés, dús hatás és tökéletes tartás. A Spice stílus lényege az intenzív, feltűnő vörös színárnyalat. Ez nem díva-vörös, sokkal inkább művészi vörös, amely sötétebb a hajtöveknél. Vállig érő dús haj, amely természetes hatású hullámos vagy göndör hajszerkezet jellemzi. A hozzáillő smink lehet: játékos, színes, merész, de nem zavarbaejtő.

Boyfriend

Ez a "csak lazán" stílus


Laza, rövid haj és a különleges, elképesztő hajszín lehetőségek. Legyen akár fiús, rockos stílusú vagy hanyagul szembe lógó a frizura, ez a stílus merész, egyszerűen és gyorsan elkészíthető. A Boyfriend stílusban levágott haj lehetőséget ad, hogy mindenki a saját stílusát alakítsa ki. Ez a frizura a korlátlan természetesség és a tökéletesen beállított  haj keveréke, és nem kelti a reggeli káoszos, kócos, "most keltem ki az ágyból" érzést.
A Boyfriend stílus a gazdag, sötét árnyalatú hajszínek esetében érvényesül a leginkább, míg a smink inkább világos, satírozott, izgalmasan szexis.

Fedezze fel: Schwarzkopf projektek