Hajformázás | Schwarzkopf projektek

Looks 2015

Micro Fringe


Városi, modern és letisztult, a Micro Fringe a ma nagyvárosaiban jellemző. Legyen akár New York, London, Sydney vagy Tokió, az erős nők egyértelmű jelzésként viselhetik ezt a frizurát. “Ez pontosan a Micro Fringe mögött meghúzódó üzenet” – állítja Armin Morbach. Jól áll azoknak a kreatív nőknek, akik meg akarják mutatni magukat a nagyvilágnak. ”Tiszta, rendezett hajszerkezet és egy extrémen rövid frufru, amely tökéletesen keretezi az arcot.”

“A Micro Fringe fazont kiemeli a sötét hajszín, amely még inkább kihangsúlyozható lilásfekete vagy kékesfekete fénnyel”, - mondta Morbach. Merész színek és hagyományosan vágott  Micro Fringe a stílus megkülönböztető jegyei.

“A legfontosabb aspektusa a Micro Fringe trendnek a szuper-rövid frufru; a teljes haj hossza változatosan alakulhat,” - magyarázza Armin Morbach. Ez a frizura az egészséges kinézetű, sima, fényes hajon mutat a legjobban.

Backcomb Grunge


Bájos vagy vonzó? A Backcomb Grunge minden nőnek megadja a lehetőséget, hogy a hangulata szerint formázza haját. “A ‘Viselj bármit, ami jól áll mottó’ különösen igaz erre a stílusra.” – magyarázza a sztárfotós Mario Testino. “Szőke hajúaknak érdemes nagyon világos színárnyalatot választani – egy gyönyörű fehérszőke haj például, mint amilyen Claudia Schiffernek van, tökéletes lenne,” - tette hozzá Armin Morbach.

A haj hosszának legalább állig érőnek kell lenni, és érdemes laza lófarokba összefogni a tarkó magasságában. Ezután minden nő eldöntheti, hogy középen vagy oldalt szeretné elválasztani a haját – attól függően, hogy melyik illeszkedik jobban az arcformájához.

Armin Morbach javaslata szerint az intenzív ápolást nyújtó termékek segítenek fenntartani ezt a kinézetet, biztosítva, hogy a hajszerkezet gyönyörűen egészségesnek és rendezettnek tűnjön. Az extra tipp: Tupírozza fel egy fésűvel a haját, hogy megőrizze annak tartását.

Pastel Story

Lágy, egyszerű és laza – így foglalja össze a Pastel Story-t Armin Morbach a Schwarzkopf hajszakértője. A világosra festett haj, pasztell melírokkal gazdagítva minden nőnek fiatalos, friss kinézetet kölcsönöz. A Pastel Story csak egy apró változtatást igényel. Egy csipetnyi szín feldobja a hosszú, világos hajat. Morbach és Testino a bloggerek rikítóan színes hajából merítettek ihletet. “De jelentősen lágyítottunk az ő megjelenésükön, ezért használtunk pasztell színeket”, - magyarázza Armin Morbach.

A Pastel Story különlegessége, hogy “teljes mértékben különböző vibrálást nyújt a viselőjének a hajviselettől függően.” Kislányosan mutat egy egyszerű ruhával, rockos egy edzőcipővel és leggingsel, és igazán lélegzetelállító egy színes kabáttal,” mondta Morbach. Egyetlen dologra kell odafigyelni, hogy a haj soha ne legyen túl csillogó.

Morbach szerint: “A teljes frizurának kissé durvának kell lennie. Ez a végeredmény hajformázó porral könnyen elérhető.”

Double Square


Egy kis lázadás, egy kis ellenszegülés és egy kis 80-as évekből szerzett inspiráció: a nők, akik Double Square-re formázzák hajukat, mindig felkeltik a figyelmet. ”Jeanne d’Arc az utcákon.” – erre asszociál a Double Square-ről Armin Morbach. “Ez a stílus különösen passzol a feminista nőkhöz,” - fűzi hozzá a Schwarzkopf hajszakértője.

A Double Square frizurában a vágás és a hajszín egyenlő partnerek. Bizonytalan kontúrok, merész kontrasztok, mint a piros és a fekete adják a Double Square egyedi karakterének esszenciáját. Armin Morbach: “Nincsenek valódi határok: minden borzos vagy éles.” A frizurát hajformázó krémekkel lehet rögzíteni. “nem kell rendezettnek kinéznie, az előző korszak bob frizurájához tudnám leginkább hasonlítani.” - mondja Armin Morbach.

A Double Square tiszta vonalakból áll, amelyeket hullámok törnek meg. Egy fekete kosztüm vagy egy piros estélyi maximálisan divatossá teszi ezt a hajat. A stílus jellegzetes vonásai pedig visszatükröződhetnek a sminkben is: erősen kihúzott szemek és egy mély, vörös rúzs teljessé teszik a megjelenést.

Fedezze fel: Schwarzkopf projektek