MILLIÓ ESÉLY A NŐKÉRT
 

A világ egyik legismertebb márkáját gondozó vállalatként hiszünk benne, hogy millió dolgot tehetünk nagy közösségünkért, az emberi társadalomért. Hiszünk benne, hogy mindenki megérdemli az esélyt egy jobb életre, és hogy ezért nekünk is tennünk kell.

A Schwarzkopf Millió Esély a Nőkért programja fontos társadalmi célokért dolgozó, komoly szakmai háttérrel bíró, elismert alapítványokon keresztül támogatja a társadalmi fejlődés, az esélyegyenlőség és a fenntartható fejlődés érdekében történő erőfeszítéseket.

Szerte a világon
nők milliói álmodnak jobb életről. Keresik a boldogulás lehetőségét, tanulni vágynak, vagy éppen kiutat keresnek az reménytelenségből.

Hiszünk benne,
hogy mi magunk is millió dolgot tehetünk ezekért a nőkért. Esélyt, tanácsot, segítséget adhatunk nekik, hogy valóra válthassák elképzeléseiket, szakmát tanulhassanak, előreléphessenek, boldogabb és jobb körülményeket teremthessenek maguknak és családjuknak.

A Schwarzkopf Millió Esély a Nőkért programja
azokért a nőkért jött létre, akiknek egy kicsit több segítségre van szükségük, hogy valóra válthassák álmaikat. Mi elismert és komoly szakmai hátterű hazai alapítványokon keresztül támogatjuk őket céljaik elérésében.

Hiszünk a közösségünk erejében.
Bízunk benne, hogy Schwarzkopf termékeinket használók örömmel csatlakoznak kezdeményezésünkhöz azzal, hogy továbbra is a mi termékeinket választják, hiszen minden vásárlásukkal hozzájárulnak a Millió Esély program céljaihoz.