Schwarzkopf Applikáció

Már elérhető az App store-ban és a Google Play-en is: Schwarzkopf Hairstyle Guide – Step by step

Tükröm, tükröm mondd meg nékem mi most a hajtrend a vidéken? A Schwarzkopf applikáció bemutatja a hajtrendeket, személyre szabott tanácsokkal, hogy megtudja, pontosan melyik áll jól Önnek.

null

Amint megtalálta a legtökéletesebben passzoló frizurát, az applikáció lépésről-lépésre, képről-képre bemutatja, hogyan tudja egyszerűen és könnyedén elkészíteni azt. Az applikáció nem csak azt mutatja meg milyen termékekre lesz szüksége, de lehetővé is teszi, hogy egy gombnyomással, online megrendelje azokat. Illetve segítségül szolgál, hogy megtalálja az Önhöz legközelebb eső boltokat, ahol a keresett termékeket megvásárolhatja. Mindemellett az applikációnak köszönhetően, játékosan, élőben és 3D-ben, kipróbálhatja a vágyott frizurákat és hajszíneket, egyszerűen az okos telefonja segítségével.

Lépésről-lépésre instrukciók arról, hogy hogyan készítse el a tökéletes frizurát, beleértve a hajszínválasztási javaslatokat is

Melyik árnyalat áll Önnek a legjobban? Világos szőke, mogyoró- vagy gesztenye barna? Hagyja magát megihletni a Schwarzkopf igen széles színskálája által és találja meg az Önhöz legjobban illő színárnyalatot – egyszerűen és gyorsan az okos telefonja segítségével.

Lépésről-lépésre

Melyik az Ön számára legmegfelelőbb hajápoló termék?

Milyen gyakran kell megismételni a hajfestést? Melyik a legjobb módja a hajszárításnak? Mi okozza a töredezett hajvégeket és hogyan lehet azt megakadályozni? Mi utána jártunk! Megkérdeztük a Schwarzkopf fodrászait és termékfejlesztőit tanácsért és minden tőlük, profiktól, kapott tippet összefoglaltuk ebben az applikációban. Így Ön minden szakmai tudásanyagot könnyedén és érthetően megtalál az „Amit a hajról tudni kell” menüpont alatt. A tudás így már csak egy nyomógombnyira van. 

Töltse le most: