{teaser.image.alt}
Natural & Easy | Szőkék

536 Makadámia aranyszőke

Ez a termék a világos szőke hajtól, a sötét szőke hajig alkalmazható.

Természetes többtónusú színeredmény

Az Ön természetes hajszíne, csak több annál – 3 finoman harmonizáló színtónus keveréke természetes hatással biztosítja a végső, ragyogó, többtónusú színeredményt.

Tökéletes, hosszan tartó őszhajfedés

Fedje el az ősz hajszálakat a nélkül, hogy bárki észre venné! A Natural & Easy árnyalattól függő ősztakarást* lenyűgöző tónust és hosszan tartó hajszínt biztosít.

*Ez az árnyalat teljes mértékű ősz hajra is ajánlott.

Színeredmény
Világosszőke
Világosszőke before
Világosszőke after
Középszőke
Középszőke before
Középszőke after
Sötétszőke
Sötétszőke before
Sötétszőke after

Ez a termék a világos szőke hajtól, a sötét szőke hajig alkalmazható.

Még egy intenzív hajszín is lehet tápláló és természetes kinézetű! Ez a hajfesték ötvözi a természetes színt és a tápláló hatást. A Natural & Easy hajfestékek maximális intenzitású színt érnek el a speciálisan kifejlesztett vibráló és intenzitású pigmenteknek köszönhetően. Próbáld ki az új, intenzív hajfestéked most!

Használati utasítás
 • Színek a Barna Haj számára

  Barna haj

  Színek a Barna Haj számára
  ...

  Sok mindent mondhatunk a barna hajszín választás érdekében. De melyik a megfelelő eljárás a haja számára, egy lemosós színezés, tartós színezés, vagy egy tartós hajfestés?

  ...
 • Barna Haj Ápolása

  Barna haj

  Barna Haj Ápolása
  ...

  Legyen a barna hajszín természetes vagy festett, különleges gondoskodással a barna haj még szebb lesz, és káprázatosan fog ragyogni. Nem nagy erőfeszítés a barna hajat kezelni, ragyogást kölcsönözni neki és főleg intenzív színhatást elérni. A következőkben megmutatjuk, hogyan lehet ezeket elérni:

  ...
 • Hajszíntrendek – a természet diktálja az ütemet

  Milyen hajszín

  Hajszíntrendek – a természet diktálja az ütemet
  ...

  Készen állsz arra, hogy felfrissítsd hajszíned? Mi is! Ebben az évben hatalmas a színpaletta, de a természetes árnyalatok kerülnek reflektorfénybe. Kicsit merészebb színeket kedvelsz? Ebben az évben mindenki megtalálhatja a számára tökéletes hajszínt!

  ...
 • Szőke haj színezése

  Szőke haj

  Szőke haj színezése
  ...

  A gyönyörűen festett szőke haj esetében elengedhetetlen a megfelelő tanácsadás. Ha otthon szeretné szőkére festeni a haját biztos ösztönre és biztos fogásokra van szüksége. Néhány jó tanács hozzájárulhat sikeréhez.

  ...
 • Egy visszatérő divat: platinaszőke

  Szőke haj

  Egy visszatérő divat: platinaszőke
  ...

  Szőke, szőkébb, platina. A szőke hajszínek legvilágosabb árnyalata már egy régi ismerős a hajfestékek területén. A platinaszőke már a ‘90-es évek óta jelen van, de csak mostanság sikerült levetkőznie Barbie imázsát. Olvasd el cikkünket, hogy megtudj mindent a leghűvösebb szőke árnyalatról.

  ...
 • A gyönyörű szőke haj 4 alapszabálya

  Szőke haj

  A gyönyörű szőke haj 4 alapszabálya
  ...

  Hűvös vagy meleg – hajápolási tippjeinkkel szőke szépséggé válhatsz. Hajad szőkére festése vagy szőkítése csak egy dolog, azonban a szőke hajat ápolni is kell. Bemutatjuk a legjobb hajápolási praktikákat az egészséges kinézetű és ragyogó szőke hajért.

  ...
 • ${/content/heliux/beauty/skr/hu/hu/brands/haircolor/natural_and_easy/szokek/522-vilagos-ezustszoke/product.productNameInt}
  Natural & Easy
  522 Világos ezüstszőke
  ...
 • ${/content/heliux/beauty/skr/hu/hu/brands/haircolor/natural_and_easy/szokek/530-vilagos-pezsgoszoke/product.productNameInt}
  Natural & Easy
  530 Világos pezsgőszőke
  ...
 • ${/content/heliux/beauty/skr/hu/hu/brands/haircolor/natural_and_easy/szokek/533-intenziv-hamvas-szoke/product.productNameInt}
  Natural & Easy
  533 Intenzív hamvas szőke
  ...
 • ${/content/heliux/beauty/skr/hu/hu/brands/haircolor/natural_and_easy/szokek/542-kozep-opal-hamvas-szoke/product.productNameInt}
  Natural & Easy
  542 Közép opál hamvas szőke
  ...
 • ${/content/heliux/beauty/skr/hu/hu/brands/haircolor/natural_and_easy/szokek/550-sotet-szatenszoke/product.productNameInt}
  Natural & Easy
  550 Sötét szaténszőke
  ...