{teaser.image.alt}
got2b | Glued

Vízálló hajformázó zselé

Szélcsatornában tesztelt! Ez a vízálló, tüskés ragasztó hajzselé olyan erős tartást biztosít, mely kitart a következő hajmosásig. Semmi mozgás!

Urald stílusod elképesztő tartással!

Szélcsatornában tesztelt! Ez a vízálló, tüskés ragasztó hajzselé olyan erős tartást biztosít, mely kitart a következő hajmosásig. Állítsd be hajad a megfelelő pozícióba, onnan biztosan nem mozdul el!

 • formázd egyenként hajtincseidet a vízálló tüskés ragasztó hajzselével
 • tartsd egyben stílusod
 • bizonyosodj meg az egyedülálló tartásról

Szeretnél még tüskésebb kinézetű hajat?
Használd a got2b tüskés hajformázó krémet is.

A hajformázó zselé, krém és wax ideális a haj kifejező formázására, legyen szó hajtincsekről vagy akár a egész hajról. A hajformázó wax tartást és fényt ad a haj különálló részeinek. A wax növényi vagy ásványi olajokból, emulgeálószerekkel ötvözve, szilárd formában tevődik össze. Az extra fény elérése érdekében néhány termék apró, csillogó arany- vagy ezüstrészecskéket tartalmaz. A wax segít a divatos megjelenés kialakításában, és leginkább különleges hajstílusok,  a haj egyes részeinek, vagy a hajszálak egyenkénti kiemelésére alkalmas.

Ragaszkodj az erős technológiához!
A tüskés ragasztó hajzselé Ragasztott öt (!) Formázó polimert szuper erős ötvözet biztosítja: egy őrült tartásra, amely egy kicsit ragacsos, hogy először jól alakú tüskékkel rendelkezzen, és megszárítson vízálló fóliát.A természetes méhviasz és a shea vaj kombinációja a ragadós, textúrált teljesítményért. Erős polimer kialakítás, hidratáló glicerinnel párosítva a ragadós, mégis újraformázható formákért.

Használat

Így használd a fantasztikus tartás érdekében:
Nyomj a tenyeredbe kisebb mennyiségű zselét, dörzsöld össze a tenyered és egyenletesen vidd fel nedves hajadra. Ha tüskés frizurát készítesz, ujjbegyeddel csavarva húzd végig a kívánt tincset egészen a hajvégig.

Cool tippek az extra erős tartáshoz:
A kész hajcsúcsokat kicsit nedvesítsd meg, és ismételten zselézd be őket egy kis adag hajzselével.

 • Több tartást a hajának

  Hajdúsító por

  Több tartást a hajának
  ...

  Szinte mindenki több hajat akar. Egy kis szakértelemmel minden vékonyszálú, egyenes hajjal rendelkező ember csodás frizurákat készíthet. Hogy teltebb, jobb tartású legyen a haja, ezt a fontos szabályt követnie kell: a kevesebb (termék) néha több.

  ...
 • Göndör Frizurák Frissen a Kifutóról

  Hajhullám

  Göndör Frizurák Frissen a Kifutóról
  ...

  Akár hosszú a haja, akár rövid, a göndör fürtök jól fognak állni Önnek. Hihetetlen, hogy egy pár laza hullám mennyire meg tudja változtatni egy nő megjelenését. Megmutatjuk Önnek, hogy hogyan készülnek azok gyönyörű frizurák, melyeket a kifutón lát.

  ...
 • A Fokozatos, Vagy Lépcsőzetes Hajvágás

  Lépcsőzetes frizurák

  A Fokozatos, Vagy Lépcsőzetes Hajvágás
  ...

  Akár hosszú, akár rövid a haj, a lépcsőzetes haj jó áll szinte minden nőnek. A fokozatos, vagy lépcsőzetes hajvágás amellett, hogy szinte minden nőnek jól áll, nagyon kényelmes és variálható, és a fodrásznak megadja azt a lehetőséget, hogy kitalálja a kifejezetten az Önnek való frizurát.

  ...
 • ${/content/heliux/beauty/skr/hu/hu/brands/hairstyling/got2b/glued/glued-hajlakk-a-szuperhos-tartasert/product.productNameInt}
  got2b
  Glued Hajlakk a szupererős tartásért
  ...