one dam image
Gliss

Hogyan működnek a Hajpakolások?

A hajpakolások nagyon intenzív ápolást nyújtanak és igény szerint alkalmazhatók. Személyre szabottan, 1-3 alkalommal hetente. Az aktív összetevők minden hajpakolásunkban megtalálhatók: az értékes összetevők magas kontenctrátumúak és rendkívül jól regenerálják a haj sérüléseit.  Így nagyon fontos, hogy megtaláljuk a számunkra megfelelő hajpakolásokat.

Vannak kiöblítendő és nem kiöblítendő hajpakolásaink.
 

  • A kiöblítendő hajpakolásokat körülbelül 1 percig kell a hajon hatni hagyni. A hajpakolás hatását növelhetjük hő segítségével – például tehetünk fejünkre zuhanysapkát.
  • A nem kiöblítendő hajpakolásokat gyengéden a nedves hajba (néha csak a hajvégekbe) kell masszírozni vagy a hajra fújni, terméktől függően. Mivel nem kell kiöblíteni időt spórolhatunk meg és hosszantartó ápoló hatást nyújthatunk hajunknak.


A különböző haj és ápolási igényeknek megfelelően lehetőség van a Gliss Kur különböző ápoló termékcsaládjainak hajpakolásai közül válogatni: mindegy, hogy a hajat a töredezett hajvégektől vagy hőtől szeretnénk megvédeni vagy akár azonnali regenerálásra van szükség – vagy ragyogó ápolt hajat szeretnénk.


A külső hatások, mint a hajmosás, szárítás, a hideg vagy erős UV-sugárzás megviselik a hajat. Így az elveszíti értékes tápanyagjait, mely a haj belső szerkezetében mély sérüléseket okoz. A sampon és a hajbalzsam használata is nagyon fontos a haj megfelelő kondicionálása érdekében, a hajpakolások rendszeres használata pedig segít mélyen, hatékonyan és hosszantartóan regenerálni a hajat.
 

Hogyan működik a hajpakolás?


A hajpakolások apró, pozitív töltésű kondicionáló komplexekből állnak. A sérült hajrészek negatív töltésűek. Így a hajpakolás esetében, mintegy mágnesként működve, a negatív és pozitív töltésű molekulák vonzzák egymást. A hajpakolást először használva a pakolás azonosítja a haj sejtjeiben lévő töredezéseket és regenerálja azokat. Ezzel egy időben, hosszantartóan megvédik a hajat az újabb sérülésektől. A haj kondicionált, puha és ragyogó lesz.