Palette

Palette

A hajfestés területén elért több, mint 45 éves tapasztalatával szerte a világban 45 országban jelen levő Palette a hajfestés világának a hozzáértő szakértője, akiben nők milliói bíznak meg.

Az évek alatt kifejlesztettünk egyedülálló és hatékony formulákat, melyek nemcsak kielégítik vásárlóink elvárásait, de bőven túl is szárnyalják azokat, legyenek bármilyen sokszínűek.

Akár tartósan szeretné hajszínét megváltoztatni, megbízhatóan befedni őszhajszálait vagy csak megújítani megjelenését, a Palette hajfestékek a legújabb divat irányzatok által inspirált intenzív, hosszantartó, fényűző, érzéki és gyengéden ápoló természetes hajfestékek teljes kínálatát nyújtják Önnek, hogy megfelelhessenek az Ön kívánságainak.

A Palette sikere a Schwarzkopf szakértőin alapul, akik elkötelezetten biztosítják kutatásaikban a kiválóságot, a magas minőségű sztenderdeket és a legkorszerűbb innovációkat. Az ő ambícióik tükröződnek elégedett vásárlóink generációiban, akik a Palette-ben bíznak, ha gyönyörű hajszínre vágynak elérhető áron.

one dam image

Legkeresettebb termékek


Ismerje meg legkeresettebb termékeinket! Tovább >

one dam image

Termékkereső


Találja meg az Önnek megfelelő hajszínt Tovább >