Skip to Content
Perfect Mousse logo

Használati utasítás

A doboz tartalma:

  1. Kesztyű
  2. Felvivőflakon színelőhívóval
  3. Festékgél
  4. Habosító pumpa
  5. Ápoló hajbalzsam
  6. Használati utasítás

Hajfestés előtt 48 órával végezd el a bőrtúlérzékenységi tesztet és olvasd el a biztonsági utasításokat! Ha utánfestenéd hajad, kérjük olvasd el a használati utasítást! Ebben az ismertetőben a teljes haj festését mutatjuk be.

Kezdés

Használat előtt gondoskodj ruháid védelméről, és készíts elő egy órát, hogy a hatóidőt figyelni tudd. A Perfect Mousse hajfestéket száraz, nem előmosott hajon használd. Mielőtt elkezdenéd a hajfestést, vedd fel a mellékelt kesztyűt.

Keverés

A festékgél teljes tartalmát öntsd a felvivőflakonba, majd csavard a flakonra a habosító pumpát.

Fontos, hogy a flakont ne rázd fel, csak 2-3 alaklommal fordítsd a keverőflakont fejjel lefelé, így keverve össze a folyadékokat.

Máris használatra kész, és olyan könnyen alkalmazható, akár egy sampon.

Festés

Pumpáld a habot közvetlenül a tenyeredbe és vidd fel száraz, nem előmosott hajra. A megfelelő ősztakarás érdekében először az ősz területekre vidd fel a habot. A maradékot oszlasd el a hajad többi részén.

Alaposan dolgozd bele a hajadba, amíg az a habbal teljesen telítődötté válik. A tökéletes színeredmény érdekében ügyelj, hogy minden tincs egyenletesen legyen bevonva a habbal.

Hatóidő

Amint hajadat teljesen befedted a hab állagú hajfestékkel, dőlj hátra és pihenj. Most kezdődik a 30 perces várakozás.

Öblítés

30 perc elteltével: ideje folytatni! Vedd fel ismét a kesztyűt és langyos vízzel óvatosan öblítsd ki a festéket, amíg a víz tiszta nem lesz.

Utóápolás

Vidd fel hajadra az ápoló hajbalzsamot, majd hagyd hatni 2 percig. Ezt követően alaposan öblítsd ki. További hajápolási tippekről és trükkökről a hajfesték dobozáról tájékozódhatsz.