Skip to Content

Göndör frizurák frissen a kifutóról

Szeretne hullámos hajat, vagy göndör fürtöket? Bemutatunk Önnek hat olyan frizurát a világ kifutóiról, melyek igazán megérnek egy próbát. Trükkjeinkkel készíthet hatalmas vad göndör sörényt, vagy puha és romantikus frizurát.

Elég sok fodrász dolgozik Milánó, Párizs, New York divatbemutatóin a kulisszák mögött. A legutolsó divat szerint készítik el a modellek haját, és arra is ügyelnek, hogy a frizurának illenie kell a ruhához. Türelemmel és gyakorlattal, ugyanezeket a frizurákat otthon is elkészítheti. Ehhez persze megfelelő eszközök szükségesek, ilyen a természetes sörtekefe, és egy olyan hajszárító, amelyhez csatlakoztatni lehet egy diffusert. Mielőtt hozzákezdene, nézzen körül a fürdőszobájában. Van göndörhajra való hajlakkja? Kéznél van a hajhab? Minden álljon készen, mielőtt hajformázásba kezdünk! Kezdődjön a móka!

Nem jó, ha a haja frissen mosott. Sokkal jobban kezelhető a haja, ha néhány óra már eltelt a samponos hajmosás óta. Hajformázás előtt egy kicsit nedvesítse be a haját. Ne feledje: a hajának teljesen meg kell száradnia, és ki kell hűlnie, mielőtt a csipeszeket, csavarókat kiveheti belőle. Különben a göndör fürtjei gyorsan ki fognak egyenesedni.

Kapcsolódó cikkek
 • Több tartást a hajának

  Hajdúsító por

  Több tartást a hajának
  ...

  Szinte mindenki több hajat akar. Egy kis szakértelemmel minden vékonyszálú, egyenes hajjal rendelkező ember csodás frizurákat készíthet. Hogy teltebb, jobb tartású legyen a haja, ezt a fontos szabályt követnie kell: a kevesebb (termék) néha több.

  ...
 • A Fokozatos, Vagy Lépcsőzetes Hajvágás

  Lépcsőzetes frizurák

  A Fokozatos, Vagy Lépcsőzetes Hajvágás
  ...

  Akár hosszú, akár rövid a haj, a lépcsőzetes haj jó áll szinte minden nőnek. A fokozatos, vagy lépcsőzetes hajvágás amellett, hogy szinte minden nőnek jól áll, nagyon kényelmes és variálható, és a fodrásznak megadja azt a lehetőséget, hogy kitalálja a kifejezetten az Önnek való frizurát.

  ...