Hajszínezés
Hajfestés | Barna haj

Barna haj: A kevesebb sem lehetne gyönyörűbb!

Hosszú ideje a barna hajszínre, főleg a vörös árnyalatok nélküli barnára, úgy tekintettek, mint a hajszínek közötti álcázó színre. Azonban a 2011-es új trendek véget vetnek ennek a meglátásnak. Ma, a csillogó természetes árnyalatok azt jelzik, hogy a barna haj igazi művészet.

Pucci, Chloé és Max Mara csupán némelyike azon divatlegendáknak, akik úgy küldik ki hölgyeiket a kifutóra, hogy hosszú, lágyan leomló természetes barna hajuk gyönyörű árnyalatokkal elkápráztatják a közönséget. Amíg a különböző szőke árnyalatok felett elszállhat az idő, a barna mindig divatos marad.

Az árnyalatok igen széles skálája teszi a barna hajat olyan izgalmassá. Az a színskála, amely a most divatos természetes színekből áll, az ébentől a mély csoki barnáig terjed, illetve az olyan közepes árnyalatokból áll, mint egy sötét szőkéhez hasonlító barna egy leheletnyi vadító vörös színnel, vagy vékony világos melírral. 2010 nyarán a fakó, napszítta barna volt az őrület. A szőke és a barna e keverékét hívták angolosan ‘bronde’-nak, vagy ‘blonette’-nek és Jennifer Aniston volt ennek a trendnek az úttörője.

A 2011. tavasz hajszín trendjei a kontrasztra alapulnak. A barna és szőke hajszínek egyaránt akkor tetszetősek, amikor majdnem egységesek bennük olyan csillogó árnyalatokkal, amelyek a fény hatására változnak.

Barna haj, ahogy a sztárok viselik

Fedezze fel: Barna haj