Hajfestés | Szőke haj

Hamvas Szőke – Az új szőke haj dívat

Régen kicsit unalmasnak tűnt, de manapság különösen a matt hamvas szőke újra fénykorát éli. Pillanatnyilag a hamvas szőke az új őrület.

Rachel McAdams

Rachel McAdams hamvas szőke haja melíral és sötétebb tövekkel kel életre.

"A szőke haj sosem lesz divatjamúlt!" Ez egy alapigazság. A divat és hajszín szakértők, valamint mindenki, aki ismeri a trendjelentéseket és divatirányzatokat elmondhatja, hogy a divatos szőke hajszín igen speciális árnyalatú. Jelen pillanatban a szőke különösen világos és matt árnyalata viszi a pálmát. A divatos hamvas szőke egyszerre tűnik magabiztosnak, lazának, egyedinek és konzervatívnak.

Nézze át ruhatárát és abból megtudhatja, hogy a divatos hamvas szőke Önnek való-e? Jobban kedveli a málna pirosat a narancsos-pirosnál? Kedveli a menő színeket, mint a galamb-szürke, fehér és farmer-kék, mert ezek a színek jól állnak Önnek? Ha igen, akkor a hamvas szőke kifejezetten előnyös lesz Önnek.

Hogyan legyen a divatos hamvas szőke jelentőségteljes és sugárzó:

  • Amikor úgy szőkíti a haját, hogy a divatos hamvas szőke hajszínt érje el, akkor kivonja hajából a természetes pigmenteket. Az esetlegesen jelenlévő vörös pigmentek sárgás elszíneződést eredményezhetek e folyamat során. Amennyiben haja vörös pigmentek jelenlétét mutatja az újonnan kifejlesztett világosító termékeket válassza, amely összetétele és pigment keveréke megakadályozza az elsárgulást és rögzíti a matt szőke árnyalatot.
  • Szőkítés során nehéz a vörös pigmenteket elbontani Ha a hajszíne egyértelmű vöröses árnyalatot mutat, hagyja, hogy fodrásza segítsen az első hamvas szőke festésnél.

Fedezze fel: Szőke haj