Skip to Content

Fesse a haját szőkére: Az ideális technika

A hajszín inkább a pigment elvonás, mint festés eredményeként világosodik ki. Olvassa tovább és tanulja meg, mire kell odafigyelni, amikor hidrogénezi, szőkíti a haját, és hogyan kontrollálja a nem kívánt mellékhatásokat.

Nem igazán szőke a haja? Ez az emberek 95%-ra igaz. Átlagban a német hölgyek egyharmada szőke, de a természet csak nagyon kevesüknek adott szőke hajat. Ezeket a hölgyeket kivéve, mindegyiknek kivonták hajukból a természetes pigmenteket. A színkezelések között, még mindig a szőkítés a listavezető.

Amíg az extrém szőke árnyalatok, mint a platina szőke a modellek és sztárok őrülete, a mindennapokban a hölgyek előnyben részesítik a méz és karamella árnyalatokat.

A mesterséges szőke semmiképp sem tűnhet olcsónak, hanem inkább lélegzetállítóan gyönyörűnek kell látszania. Ezért a szőkítést óvatosan kell végezni és jó színérzékkel. A lágy, természetesnek látszó szőke haj gyönyörű. Még a barna hajúak is választhatják ezt a színt, és a tippjeink segítségével a megfelelő módon és károsodás nélkül érhetik azt el.

Kapcsolódó cikkek
 • Hajszíntrendek – a természet diktálja az ütemet

  Milyen hajszín

  Hajszíntrendek – a természet diktálja az ütemet
  ...

  Készen állsz arra, hogy felfrissítsd hajszíned? Mi is! Ebben az évben hatalmas a színpaletta, de a természetes árnyalatok kerülnek reflektorfénybe. Kicsit merészebb színeket kedvelsz? Ebben az évben mindenki megtalálhatja a számára tökéletes hajszínt!

  ...
 • A gyönyörű szőke haj 4 alapszabálya

  Szőke haj

  A gyönyörű szőke haj 4 alapszabálya
  ...

  Hűvös vagy meleg – hajápolási tippjeinkkel szőke szépséggé válhatsz. Hajad szőkére festése vagy szőkítése csak egy dolog, azonban a szőke hajat ápolni is kell. Bemutatjuk a legjobb hajápolási praktikákat az egészséges kinézetű és ragyogó szőke hajért.

  ...
 • Egy visszatérő divat: platinaszőke

  Szőke haj

  Egy visszatérő divat: platinaszőke
  ...

  Szőke, szőkébb, platina. A szőke hajszínek legvilágosabb árnyalata már egy régi ismerős a hajfestékek területén. A platinaszőke már a ‘90-es évek óta jelen van, de csak mostanság sikerült levetkőznie Barbie imázsát. Olvasd el cikkünket, hogy megtudj mindent a leghűvösebb szőke árnyalatról.

  ...
 • Színek a Barna Haj számára

  Barna haj

  Színek a Barna Haj számára
  ...

  Sok mindent mondhatunk a barna hajszín választás érdekében. De melyik a megfelelő eljárás a haja számára, egy lemosós színezés, tartós színezés, vagy egy tartós hajfestés?

  ...
 • Barna Haj Ápolása

  Barna haj

  Barna Haj Ápolása
  ...

  Legyen a barna hajszín természetes vagy festett, különleges gondoskodással a barna haj még szebb lesz, és káprázatosan fog ragyogni. Nem nagy erőfeszítés a barna hajat kezelni, ragyogást kölcsönözni neki és főleg intenzív színhatást elérni. A következőkben megmutatjuk, hogyan lehet ezeket elérni:

  ...