Skip to Content

Hajszíntrendek – a természet diktálja az ütemet

Készen állsz arra, hogy felfrissítsd hajszíned? Mi is! Ebben az évben hatalmas a színpaletta, de a természetes árnyalatok kerülnek reflektorfénybe. Kicsit merészebb színeket kedvelsz? Ebben az évben mindenki megtalálhatja a számára tökéletes hajszínt!

Változtatnál? Akár kis változásra vágysz vagy pedig teljesen szeretnél megújulni, összegyűjtöttük számodra a legújabb inspirációkat hajszín terén. Fedezd fel a legmenőbb hajszíneket és találd meg a kedvencedet!

Tüzes vörös árnyalatok

Schwarzkopf

Ez az, amit sosem ununk meg – a vörös haj! Egy tüzes vörös hajkoronával biztosan magadra vonzod a tekinteteket. Ami pedig a legjobb, hogy a vörösnek rengeteg különböző árnyalata van, így mindenki találhat olyat, ami hozzá illik. Sötétebb bőröd van és természetes hajszíned sötétszőke vagy világosbarna? Válassz egy vörös árnyalatot barnás tónusokkal. A sötétebb bőrtípusokhoz sötétbarna vagy fekete hajjal leginkább egy cseresznyés árnyalat passzol vagy visszafogottabb vöröses barna. Ha bőröd és természetes hajszíned világosabb, akkor a rezes, vagy élénk narancsos árnyalatok lehetnek a számodra tökéletes tónusok. Annak érdekében, hogy a legtöbbet hozd ki hajszínedből, használj olyan samponokat és hajbalzsamokat, melyek felfrissítik hajszíned ragyogását és segítik megvédeni a hajszínt a fakulástól.

Fekete haj

Schwarzkopf

Számodra a sötétbarna nem elég sötét? A hajszíntrendek tényleg tartogatnak valamit mindenki számára. Tükröm, tükröm, mondd meg nékem… Így van, a fekete ismét hódít, ebben az évben pedig még több Hófehérkével találkozhatunk. És ha a tiszta Fekete számodra nem elég izgalmas, válassz kék vagy viola árnyalattal gazdagított fekete színeket.

Schwarzkopf
A bársonyos barna tónusok időtlenül gyönyörűek és mindig fejedelmi megjelenést kölcsönöznek

Gazdag barna tónusok

Every blondie needs a brownie – minden szőke lánynak szüksége van egy barna barátnőre! Ebben az évben nem csak a világos árnyalatokról áradozhatunk, hiszen a gazdag barna tónusok szintén az év slágereinek tekinthetők, akárcsak a természetes frizurák.  A bársonyos barna árnyalatok egy időtlen, klasszikus megjelenést kölcsönöznek. És ami a legjobb, kevés erőfeszítést igényelnek, főleg akkor, ha általában inkább egy megszokott árnyalathoz ragaszkodsz a trendek követése helyett. Karamell árnyalatú melírral kicsit lazábbá és strukturáltabbá teheted frizurád. Segíts megőrizni hajszíned ragyogását olyan samponokkal és hajbalzsamokkal, melyek tápláló összetevőket tartalmaznak.

Kapcsolódó cikkek
 • A gyönyörű szőke haj 4 alapszabálya

  Szőke haj

  A gyönyörű szőke haj 4 alapszabálya
  ...

  Hűvös vagy meleg – hajápolási tippjeinkkel szőke szépséggé válhatsz. Hajad szőkére festése vagy szőkítése csak egy dolog, azonban a szőke hajat ápolni is kell. Bemutatjuk a legjobb hajápolási praktikákat az egészséges kinézetű és ragyogó szőke hajért.

  ...
 • Szőke haj színezése

  Szőke haj

  Szőke haj színezése
  ...

  A gyönyörűen festett szőke haj esetében elengedhetetlen a megfelelő tanácsadás. Ha otthon szeretné szőkére festeni a haját biztos ösztönre és biztos fogásokra van szüksége. Néhány jó tanács hozzájárulhat sikeréhez.

  ...
 • Egy visszatérő divat: platinaszőke

  Szőke haj

  Egy visszatérő divat: platinaszőke
  ...

  Szőke, szőkébb, platina. A szőke hajszínek legvilágosabb árnyalata már egy régi ismerős a hajfestékek területén. A platinaszőke már a ‘90-es évek óta jelen van, de csak mostanság sikerült levetkőznie Barbie imázsát. Olvasd el cikkünket, hogy megtudj mindent a leghűvösebb szőke árnyalatról.

  ...
 • Színek a Barna Haj számára

  Barna haj

  Színek a Barna Haj számára
  ...

  Sok mindent mondhatunk a barna hajszín választás érdekében. De melyik a megfelelő eljárás a haja számára, egy lemosós színezés, tartós színezés, vagy egy tartós hajfestés?

  ...
 • Barna Haj Ápolása

  Barna haj

  Barna Haj Ápolása
  ...

  Legyen a barna hajszín természetes vagy festett, különleges gondoskodással a barna haj még szebb lesz, és káprázatosan fog ragyogni. Nem nagy erőfeszítés a barna hajat kezelni, ragyogást kölcsönözni neki és főleg intenzív színhatást elérni. A következőkben megmutatjuk, hogyan lehet ezeket elérni:

  ...