Hajfestés | Szőke haj

A szőke haj a divatos

A melír a tavalyi év divatja. Ma teljesen kiszőkülni a divatosság megnyilvánulásává vált. A cool szőke napok ismét felvirradtak. A kifutók szőke hölgyei vagy platina szőkék, vagy hamvas szőkék csakúgy, mint az idei hajszín divat

A szőke haj a divatos
© Ellen von Unwerth

Ha a szőkét választja, csinálja végig, ez a parancs!

Németországban szőke hajszínre vágynak a legtöbben és ezt tartják a legnagyobb becsben is. A szőkék és leendő szőkék a németországi fodrászatok vendégeinek oroszlánrészét teszik ki. A szőke hajnak számos színtónusa létezik, és ez végtelen lehetőséget ad a hölgyeknek, hogy egyéniesítsék szőke hajszínűket.

A melírt ügyesen el lehet helyezni, hogy úgy tűnjön dúsabb a haj, és számtalan szőke szín létezik a platina és a sötét szőke között. Minden lehetséges, és minden engedélyezett.

Amennyiben ebben a szezonba a nagytömeghez szeretne csatlakozni, inspirálódjon a szőke hajú modellekből, akik a Balenciaga és Chanel kifutóin tündökölnek. Ezek a modellek kifejezetten menőnek tűnnek összehasonlítva azokkal a modellekkel, akik a másik, mindenki által kedvelt színt, a feketét viselik. Ezek a fekete hajú modellek az őszi/téli divatbemutatókon mutatták be a Bottega Veneta és Calvin Klein stílusát.

2009-ben, Agyness látványos szőke haja a platina szőke időszakban volt. Egy évvel később New-Yorkban, az “űr-szőkék”-ről beszélt az egész város és ők varázsolták el a közönséget. Jil Sander volt különösen magával ragadó, akinek teljesen kihidrogénezett haja tökéletesen illet egyszerű stílusához.

TIPP:

Hogy csatlakozhasson az új szőke trendhez, teljesen ki kell hidrogéneztetnie a haját. Ezt otthon is megteheti, de feltétlenül tartsa be az előírt oxidációs időt, a sokkoló meglepetések elkerülendő.
Fedezze fel: Szőke haj