Hajszínezés
Hajfestés | Szőke haj

Szőke haj: Örökítse meg a napsütést ...

Végre szőke! Ha éppen most változtatta meg hajszínét szőkére, feltehetően azt szeretné, hogy ez az elragadó érzés örökké tartson. Feltételezzük, hogy már vannak bejáratott praktikái és a megfelelő termékekkel kényezteti magát, így semmi sem állíthatja meg, hogy hosszú ideig élvezze szőke éveit.

Szőke haj

A szőke haj igényes, és szerető odaadással kell ápolni.

A szőke haj, legyen az a természet ajándéka vagy egy festés eredménye, több odafigyelést igényel, mint a sötétebb hajszínek. A természetesen szőke hölgyeknek általában sokkal vékonyabb a hajuk, mint a barna hajúaknak. Amennyiben festett szőke haja van, könnyen előfordulhat, hogy a vegyi kezelés eredményeként a haja töredezett és életlen kinézetű lesz.

A Szőke jól áll az ezüsttel és az arannyal

Tartsa meg a hajának szépségét úgy, hogy olyan termékeket használ, amelyek nem terhelik le a haját de mégis gyönyörű ragyogást kölcsönöznek neki. A könnyű szerkezetű termékek, rengeteg hidratáló tápanyaggal és átlátható összetevőkkel megakadályozzák, hogy a szőke hajának fényét bármi is beárnyékolja. A speciális, szőke haj számára készült kondicionáló-ápoló termékek szintén tartalmaznak olyan hatóanyagokat, amelyek elnyelik a csapvízben lévő kalciumot és magnéziumot. Így a haja természetesen csillogó lesz. Azonban elképzelhető, hogy egy lépéssel tovább szeretne menni: ha arany és ezüst pigmenteket ad a hajához, élénkíti a színt ás figyelemfelkeltő fényhatást ér el.

Szőke – Hozza ki a legtöbbet kedvenc hajszínéből

Fedezze fel: Szőke haj